Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva borbenost. Svaka cast momci, ponosni smo na vas
Tajna ljubavi, zivi u nama, u nasim snovima i nasim pjesmama, Tajna ljubavi u nama stanuje, s nama spava, s nama se budi, s nama putuje. Refren: Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen Ponesi osmjeh svoj,skupi snagu svu, vjetru povjeri nasu zastavu,nasa zakletva,ori se ko grom, jedan je cilj,jedan je put i samo je jedan dom. Refren: Mi smo divovi, svako nam je plijen, nas je cijeli svijet u bordo obojen Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece, stadion Kosevo, nakrcan ljudima, i grb sto kuca, umjesto srca, u nasim grudima.
Koji je kralj ovaj ćelo na 0:40 HAHAHAHHAHA !
Get a life ! "Get a life" fraza zamišljena kao podsmijeh, ukazuje na to da osoba(e) kojoj se obraćamo posvećuje pretjeranu količinu vremena za trivijalna (nebitna) ili beznadežna pitanja.
pravo su im kreativne pjesme nana nana nana baka dedo sarajevo hahahah a ovaj sto vristi u kameru sine preporucio bi ti ozbiljnu psihijatrijsku pomoc da potrazis kako bi bolest ostala samo u porodici!
Je li ga sramota 0:40???
eve go papak do papka
sve go papak do papka
Vatromet ? Dijeca bacila 2 petarde i neko zapalio lektiru od Branka Copica , ali klix odmah dize sve to u nebesa :O Sve u svemu svaka cast momcima na terenu , cijelo vrijeme sam prisluskivao rezultat
haha,pa morali ste jednom pobijedit,bio je red,, nije normalno da samo gubite
čitavih 18 navijača