Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje misljenje je da jedini Spahic treba biti odstranjen iz repke.Uredno idem na sve tekme repke ai vani i u Zenicu. Spahic unosi nemir,zajedno sa Dzekom.Znam jer mi drugar igra za repku pa mi ponekad nesto izmedju redova kaze!Mesa treba da otjera Spahica,a sa Dzekom i Besicem obavi razgovor,ali nema on petlje za to,oni su ga postavili,kao i ljude u savezu,pa mogu raditi sta hoce.Nije mi jasno zasto ako nemamo kvalitetnog stopera,zasto ne dovedu nekog stranca!jeli to sramota?pa pogledajte druge repke!Odgovorno tvrdim da je Spahic veliki huskator,Dzeko je dosta dao,pa nemam obraza da kukam na njega,iako bi trebo.Rezime:Moracemo trpiti jos neke stvari sve dok ljudi iz saveza koji nemaju veze sa fudbalom,imaju po 3 funkcije,uzimaju lopatom stoje iza pojedinih igraca,jer su ih oni postavili.Nadajmo se da ce doci bolji dani.
Ma Džeko je dao mnogo , ali dok je Miske igrao ! Pjanić glumu Hasana i za Romu je igrao dobro a za repku samo da vrijeme protutnji , Spahić više štete napravi nego koristi , a ostali kako tako .
Ovi bh fanatikosi dijaspora.com seru malo previse
@h8er_ ahaah, bravo
Dragi moji Fanatikosi ...moje misljenje je da vase otvoreno pismo i ideja koju njim saljete je nehumana.. Preko vaseg pisma prepznajem da u FS nema ni jednog zdravog razuma kji se bori za uspjeh fudbala u Bosni Ako neko i ne valja treba ga legalno i sa argumentima prozvati Najlakse je poslije poraza Susica okrivit.. a kako vidim sad je i Bazdarevic na redu.. Nemam razumijevanja da se neko smije usudit da nase najbolje fudbalere omalovazava TO JE SRAMOTA
pozitivna kritika.. podrzavam
Ovo evropsko ce, po meni, ostati zapamceno po najneatraktivnijem fudbalu koji sam ja gledala. Vasa, kao i nasa momcad, bi se savrseno uklopili. :)
Svaka cast momcima za ovo pismo.
Ma nemojte na "popularne" Spahu, Dzeksona, Pjanu, Vedatora, Mumija i ostale debilne nadimke.. Oni uvijek daju zadnji atom snage , sto je i ujedno postala univerzalan i klasican izraz svih tv-voditelja .
Ma truba smo mi,treba jos pure da jedu,da bi bili respektabilan tim.Ne mozemo se mi porediti sa Hrvatskom,Islandom,Madjarskom. Eto dobili laganu grupu za Euro kvalifikacije i nismo prosli.Koga trebaju da nam stave u grupu da bi napokon onako sigurnije i laganije osigurali plasman. Pa mi ne mozemo izbjeci baraz,a kamoli nesto drugo.Treba biti realan svako od nas i sam skontati koliko uopste vrijedimo kao reprezentacija. Visoko smo letili godinama,a sad nas nema na mapi.
sta serete....ko da se fudbal igra samo u bosni. mi smo mala zemlja koja jedva ekipu moze sastavit. svaka im cast za sve dosadasnje uspjehe.
nek je island velika zemlja
poslije brazila mnogi su bili zreli za penzije jer im je karijera stala i klupska a pogotovo reprezentativna i to je cinjenica a ko hoce da igra ozbiljan fudbal sa grupom bezvoljnih penzionera na racun stare slave onda neka izvoli nervirat se svaku tekmu u mrtvilu i neuspjehu.dajte "japancima" sansu.
zijev ... smorise, mrsko mi procitati do kraja
del boske znao raula ostaviti bez eura u spici karijere koji je tada zario i palio i dao sto golova a mi dzeki da ne smijemo skrenuti paznju ni na sta. svabe kritikuju ozila koji ima 98% tacnih pasova itd. mi nismo sila ali imaju mladi momci eno ginuli su u japanu i svaka im cast imaju dostojne zamjene ako neko nece da igra ne treba..
niko njih ne pljuje, a sta kao ne smije im se ukazati na bahatost i los odnos prema drzavnom dresu. ko ne zeli da svaki put da 100% sebe neka odustane. obore ramena i ljumaju po terenu bezvoljno mnogi gledaju samo kad ce proci 90 minuta.
Bagro divljacka,njih ne briga ni malo za vas,to su pokazali svojom igrom,itd.itd.Otreznite se vec jednom,njih boli djoka za vas,eto koliko i politicare.A vi sto vristite na utakmicama i pratite ih svugde po svetu oni misle sigurno "Jaoj kod nas ima budala ,pa nema ih nigde takvih".Tuzno i jadno ali istinito,sa zastavom ;-)
sta to ko fol ne smije se nasim igracima nista reci. ko su oni. kaze odveli nas na svjetsko, ok svaka cast ali zato sad ne odose na evropsko kad je svako otisao ko je igrao. nema zivota na staroj slavi.
A zaboravljaju činjenicu da su 90-ih godina oni bili manekeni i pobjegli iz zemlje kad ih je najviše trebala. Slažem se ja sa većinom sadržaja ovog pisma, ali ovi što ga pišu su sada Švicarci, Belgijanci, Nijemci itd itd pa nek za njih i navijaju..
Činjenica je da se u reprezentaciji Bosne i Hercegovine nalaze većinom igrači koji su svoje fudbalsko znanje stekli u zemljama Zapadne Evrope.
Uvijek udaramo po pogresnim...Safet, Mesa, igraci...ne kazem da i oni ne snose odgovornost, ali najveci problem je Savez...imate 2 strane kojima nije ni stalo da se BiH negdje plasira a trecoj strani je kao stalo, ali ove dvije strane manipulisu s njom (treca strana inace je uvijek bila podobna za manipulisanje)...ko je imalo upoznat sa stanjem u drzavi zna na sta mislim...