Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo poznatiji po pohlepi nego po fudbalu...i još ono silovanje u americi...lik bez obraza i morala, dušu dao za harapske lige
A sto ti autoru teksta potcjenjivacki tako nabrajas imena iz Premier lige ....kakva je takva je bolju nemamo
budala, bolje da je ostao dio mitomanije i igrao za 1500 maraka🤦‍♂️
Ja nekako nisam raziljao da će Ronaldo igrati tu azijsku ligu prvaka. Kontam hajde igrat će po Suadiji a on sada ide u Tadžikistan igrati lopte.
Sretno Dzenise . Mi cemo ovdje palamuditi na klixu , a ti istrci s C.Ronaldom i Mane-om vcrs na teren. 👏👏
Kakva impresivna karijera koja zavrsava u Tadzikistanu. Bas sam se pitao sto Zelji ovako lose ide ove godine - kad ono izgubili Dzenisa.
Mi smo u oblacima, nismo svjesni da nam je liga katastrofa a da je Zeljo, nazalost pri dnu te takve jadne lige. Čovjek igra ligu prvaka pred punim stadionima, neka ga danas uvalja, arapi ce mu onako na kafu dati mercedesa i zlatan sat, umjesto sto kod nas slusa ovog fergusona vruce glave i ceka hoce li dobiti 500 maraka.
Ovaj tadzikistanski klub igra azijsku ligu prvaka protiv ronalda i manea, a zeljo ?
Đenis zabija danas, 100 % !
Meni drago zbog njega, ovo je kao da bilo koji mahalac sto zna lopte zaigra protiv CRonalda, samo sto ovaj nije ni znao lopte u seniorskom fudbalu. Da Bog da ga zabio, ili provukao Ronaldu kroz noge, poslije moze i u penziju hladno.