Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji retard. Zamisli da ovako odgovaraš svakome ko ti nešto kaže. Kreten
koliko se srpsko.drustvo naopako - lik koji je iznio istinu dobio 2 likea, a ovaj sto mu psuje 56. To smo bi - mi smo zapravo debili
zabijem ja sestrama od obojice..:)
Ne znam pozadinu svega, na stranu i podrška koju Borac ima od sudija (čitaj Savez, Vico, Dodik) ali ovaj Ninković je njihov najbolji igrač. Pored toga je pravi sportista odnosno čovjek. Pokazao je to i na Grbavici i u BL sa koliko poštovanja se ophodi prema Željinim i igračima i navijačima. Žalit će za njim.
"Ninković je protekle sezone bio jedan od najboljih igrača i zajedno s Momčilo Mrkaićem bio je najzaslužniji za izlazak Borca u Evropu"???? Ne znam sta se vi gledali, ali onaj ko je gledao utakmice Borca, zna da su Vico i Gigovic najzasluzniji za izlazak u Evropu.
Možel kako da Potkovani osvoji ligu a da ne igraju nikako dajte ljudi da se nešto vidi oko toga, bolje da stadion iskoristiti kao hipodrom pametnije i korisnije bi bilo jer ne kontam kako im se da igrati kako ti se da biti sportaš a ti znaš unaprijed 5 kola kako će ti ekipa odigrati gdje imaš kupljeno a gdje prodano kolo
Raspo se borac ko budžet RSa