Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar napadac sve stoji ali brate puno para. Otislo je ovo predaleko. Liverpool najpametnije kupuje, plafon 50 miliona ali svaki put ubodu.
Kakav plafon 50 miliona. Van Dajk i Alison preko 80 mil kostali.
Ni priblizno ne trose kao ManU i opet ih nogdje nema XD
Pa i nije nesto tajan ako je klix saznao za njeg
preseravanje sa milionima i nogometom.
kooooooo
Ukupna vrijednost transfera je 200 miliona...i to je da se razumijemo puno...ako nije uracunata odsteta klubu onda se ona dodaje...plus provizija agenata i menadzera koji ucestvuju u transferu...onda ima Fair Play gdje dobiju procenat klubovi u kojima je igrao ako je stajalao u bivsem ugovoru...onda ide porez na platu drzavi zavisno gdje igra...kad se uracunaju bonusi i bonusi za osvojene eventualne titule dobije se vrijednost transfera...mada sve u svemu ne znam ko vrijedi pola milijarde KM...
Tajni sastanak a sve se zna?
Ne vjerujem ja toliko u ovo, s obzirom da Laporta nikada ne bi dao ovolike kolicine novca za igraca, taman se radilo o Messi-u. Svima im je srezao plate, Laporta je stari lisac, a sada kad bi dao Haalandu, digli bi se ostali (s pravom) na povecanje, tako da sumnjam u ovo.
Dzaba pola MILIJARDE , na kraju vrijedi ahahhahahahha Pa kupit ce Barcelonu za 3 godine 🤣🤣🤣🤣🤣
hahahah za šta pa sam Diaz za 45 miliona će napravit za jednu polusezonu kao ovaj za 2 živi bili pa vidjeli tek je došao a odmah se isplatio.
Previše love jer je lik sklon povredama. Baš kao Dembele.
Mino Raiola za potpis trazi neogranicenu kolicinu kalijevog jodida
Za koju godinu bit će najbolji napadač, ali opet je previše para..