Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Messi i Argentina!! Dali ste crveni karton cionistima koji ubijaju djecu
Svaka cast. Ova utakmica je izgubila sportski karakter i bila bi koristena u propagandne svrhe. Uglavnom nikom dobra ne bi donijela. Ima jos terena gdje se moze igrat.
Messi najveci ikada!! Mesi izjavio da su na njegovu inicijativu kao ambasadora UNICEF-a u dogovoru sa kolegama iz reprezentacije resili da otkazu mec sa Izraelom jer ne zele da igraju fudbal sa drzavom koja nekaznjeno ubija palestinsku decu, i po njegovim recima oni su ipak pre svega ljudi pa tek onda fudbaleri
Zatucane bosnje na aparatima :D Ali ali messi financira izraelsku vojsku on ubija nasu bracu muslimane !!! Koliko moras biti glup da u takvo nesto vjerujes :D HAAHAHHAHAHAHAHHAHAAHA
Haloo pa jel iko primjecuje da je utakmica odgodjena zbog prijetnji, a ne zato sto je u pitanju Izrael il sto Argentina voli Palestinu.
Nevjerovatno da je AFA pala pod pritiscima terorista. Zapamtite, sa teroristima se ne pregovara. FIFA ce sada zabraniti sva natjecanja za palestince. Obruc se i dalje steze. Bravo. Jerusalem je bio i bit ce glavni grad Israela.
Za mene je Argentina vec postala prvak svijeta!!!
Red card' for Israel: Messi's Argentina cancel Jerusalem friendly
http://www.middleeasteye.net/news/argentina-cancels-pre-world-cup-match-israel-617239884
rekel sam ja vama
Kad Palestina i Izrael odigraju prijateljsku onda ima smisla igrati fudbal na tim prostorima.
"The Argentina & Israel friendly match has been SUSPENDED after players & staff refused to travel. Leo Messi and Javier Mascherano were the main 2 players for this decision and requested AFA to suspend the friendly match."
http://bportal.ba/messi-odusevio-cijeli-svijet-ne-mozemo-igrati-protiv-onih-koji-ubijaju-neduznu-djecu/
Ali eto opet zatucanih messi je zidov on financira izraelsku vojsku ahhahahhahhahaah
DONALD TRUMP PREDSJEDNIK 🇺🇸🇺🇸🇺🇸 Igrat ce se dogodine u Jerusalemu.
Bravo za odluku
Bas mi je drago zbog lokalnih cetnika i ustasa..