Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sama cinjenica da ekipa koja ulazi u finale odmara kljucne igrace govori o tome koliko je United veliki klub a SAF veliki manager !!!! GGMU !
jedan veliki GOSPODIN !!!
znam da sam u manjini i to mi je drago;-) ugodan dan....
Pa m-a-j-m-u-n-e onaj malogradjanski imas li ti mozak i jel` uopste oci vrse svoju funkciju prenosta podataka do istog ?! \" jer jos nije 100 % sigurno da ce se njegov tim naci tamo. \" Sto znaci da su sigurni manje od 100 % ?! Izgleda ne vrijedi tebi pisati ipak si ti zatucan vise nego sto sam ja mislio ! ;)
@aki Haj ne pametuj....nevazan si totalno ....a i u manjini.
p.s. cetvrto, al siguran sam ja da ti to razumjes, bar to;-)
ljudska je potreba da se brani. ja tebe u potunosti razumjem. prvo, ja nemam vremena kao ti da pola sata pratim gramaticke i lingvisticke greske koje u brzini mogu da napravim, međutim, kad pisem ozbiljno to se jako rijetko desava. drugo, pa sta ce ferguson izjavljivati, kad u biti i nesmje nista izjaviti. kako zna pruziti jezicinu kad su u pitanju engleski timovi i liga. sa murinjom i vengerom se verbalno krvio. kao trece, i mora mmu liga biti na prvom mjestu sad, kad je u situaciji (realno) da ostane bez icega ove sezone. i trece nisu man utd i barca 100% prosli u finale, al jesu jedno 90% realno gledano. tako da ne pricas vise, i ne javljas se nikako, jer nisi ni terminoloski ne retoricki dovoljno opremljen. ti si samo jedan prosjek, ljudino;-)
p.i.c.k.a im m.at.eri.na ona, i MUPU i njima , ovo nije organizovao niko od familije zrtava nego RS , a ovi nasi iz mupa i politicari podrzavaju , niko se nije usudio da dodje na sjecanje sto su nasa 2 šehida poginula isti dan ,jedino ZeleneBeretke su dali pocast nasim borcima koji su branili ovu zemlju ! A ovi iz MUPA nisu se udostojili da pricju da stopiraju saobracaj za nase , a mogu za njihove blokade mostova itd .. STID I SRAM DA IH BUDE !
Kao sto nije sigurno da ce Barca proci Real i ako oba tima ( United Barca ) imaju velike sanse za to stim da Barca ima veliku pomoc Uefe sto je nefer al˙j-b-g sad sta da se radi, ne mogu na regularan nacin pa daj finale po svaku cijenu ( cak i obraz ) !! Jos nesto sinak United-u je bitnija titula prvaka Engleske nego Evrope. To bi bila 19 titula koja ce dici aBd na OT i tako pisati historiju tog kluba !!! Bojati se Barce je zaista smijesno stim da su to gledajuci performanse mali \" igraci \" koji se jedu za veceru na Wembliju !! :) :) GGMU !
Aki, realno gledajuci ti pojma o zivotu nemas, vjerovatno nemas vise od 15 god. pa ti se moze oprostiti na iznosenju ne povezanih recenica. Tacnije Ferguson i njegovi igraci se uvijek fokusiraju na samo jednu utakmicu koja slijedi. Znaci SAF nije dao jos ni jednu izjavu vezano za finale ( na oficijalnoj stranici Man United-a ) jer jos nije 100 % sigurno da ce se njegov tim naci tamo.
sama cinjenica da ferguson koristi termin osvjeziti ekupu, a ne cuvati igrace za barcu, govori o tome koliki je straah tu prisutan. poljednje izjave fergusona i igrac, kako su oni najbolji runi bolji od messija i ronalda, potvrdzuju taj ogromni strah. pa ljudi moji, imatel vi iakko sanse protiv trozubca, inijesta caavi-messi. daj molim vas.
Chelsea ce protutnjati old traffordom
United we stand! Manchester United!
GGMU