Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate razveo si se na vrijeme.
Razveli se a ona bi da joj on placa stan i da je izdrzava i dalje hahaha. Znam da mu je ovo od sentimentalne vrijednosti ali ovo ce prodati i potrositi pare i opet je donja.
Htjeo je kuravu, dobio je kuravu
Pa se zeni na danasnje vrijeme...
Na instagramu pise da je mama Prade i Simbe, keruša znači
Jos u inat daj nek te neki fudbaler iz Bayerna ili Eintrachta bubne i osveta kompletirana..
Mala je to cijena da se ove kotarises a vidi se odmah koja je sorta
Ove mekouste bi samo da zive na tudji racun. Na ulicu, pa tamo zaradjuj jedinim umijecem koje imas, a to je pusenje.
druga su vremena.. sad je sve online. tiketoke only fans insta.
Đesi ka
Eo me
Da je pametan da nekome da pare da kupi tu medalju. Dresovi nebitni, ali zlato na SP je sve.
I žena odlučila da se osveti Pukki-ju pa ponudila sve dresove takozvane BIH sa onih utakmica na kojima je Pukki dao gol. Zaradila 6 evra.
Puki ti ga pukne takozvanoj kevi
Jel to one iste BIH kojoj svi dodju na drzavni praznik i svecanost,a ne one vjecne i slavne republike kojoj cak ni vucic ne dodje...ah cekaj pa oni i nemaju dres, imaju samo kabanice i sjekire jer im u sumi samo to i treba