Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su ono pisali mjesavina Makalelea,Busketsa ,Yaye Tourea i jos nekakvih pet sest vrhunskih igraca,hahahaha
pasha jedna losa utakmica, a sve prijasnje ga hvalili, a onaj sto je usao umjesto njega dobio 2 zuta ne dipr
zato ce njega savo milosevic sredit kad postane selektor ma ja, jooj vico sta nam radis
Ok možda će momak biti kanta, ali Modrič je sa 26 godina došao u Real i prvu sezonu proglašen najgorim pojačanjem, a svi znamo kako je dalje išlo. Niko ne može znati šta može biti u budućnosti.
Onaj beda Snajder je često kritikovao Tadića dok je igrao u Ajaksu. Tadić je i prošle sezone bio jedan od najboljih fudbalera Ajaksa,
šta sam ja reko da je ovaj mali prosjek....
Lik igro 100 utakmica , dao 1 gol i imo mozda 2. asistencije . Kakav tahirovic nema od njega nista
To smo i mi primjetili, ali da ima odličnog managera, pa svaka mu čast!!! Iz Rome u Ajax a lik igra na nivou premijer lige BiH
Nije niko sihire bacio na naše fudbalere već su ih mediji uništili.Sarajlije mediji su uništile i Željezničar i Sarajevo a uništili su i reprezentaciju jer ne treba nikoga hvaliti u brk i pogotovo još dok se stvarno nije dokazao okivati u zvijezde.
ovako pisat o našem messiju, sramota. pa tahir je bolji i od messija i ronalda zajedno. možda mu je Mbappe blizu po kvalitetu
Dogodine u Ferencvarosu, a onda druga belgijska
Moze i druga njemacka iz koje je Dulja sa nekh 10-15 minuta prosjecno provedenih i 0 golova za 5 godina bio standardan. To je nasa repka i politika menadzera, selektora i Saveza. Citam da hoce da dovedu jos jednu ublehu bez iskustva i to Savu Milosevica??? Dakle, odron i pad se nastavlja.
Realno ovaj Ajax je najgori u historiji kluba, nije samo Benjo kriv vec komplet ekipa je prosjecna.
Pa više od polovine igrača nam je kokošinjac, ufurani šiša instagramuše.... i oni nose dosta krivice.
Odigrao 7 utakmica za ajax, a prije ove zadnje mu prosjecna minutaza 85 minuta. Pa ako je tako los zasto ga selektor uporno stavlja igra? Valjda mu je dozvoljena jedno lose poluvrijeme, a pitanje je da li je uopste bio los.
bio je, 3 gola sinoć on je kriv za sva 3.
Koliko je bio hvaljen, a taraba obična
To je taj zapadni egoizam i zapadni nacionalizam. Nikada takvo nesto nebi rekao za Nizozemca, takve ruzne rijeci koriste samo prema strancima.
Netacno, kritikuju ga jer je bio loš, itekako oni znaju svoje napadati, kritikovati i ismijavati