Gerrard ohrabrio Manchester
0
"Ostavit ćemo srce na terenu protiv Chelseaja"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrzio ih ili ne,nema on od toga nikakve koristi... treba na terenu dokazat ko je bolji... abd chelsea ce pobijedit i osvojit\' Premier Ligu =) =) =)
Chelsea 4 ever.. Do kraja po titulu :D
Ovo je istina.Gerard mrzi Chelsea iz dna duše i iako su mu nudili velike iznose svojevremeno da pređe jedini problem je po njemu bio samo što se radi o Chelsea.Za njega je Man U prijatelj u odnosu na Chelsea.Jedini problem je u tome što je tu još 10 igrača koje on neće moći nahuškati na mržnju.
Koji mentol ovaj Maki.....Okani se sinko menagera....
Liverpool će ih poderat ko zadnje papke... YNWA
Stevan Žerardić je srbin.
Koji si ti laicki strucnjak i nesposobni stvor svjetskih razmjera. Ne blamiraj se po portalu vec idi i edukuj se. United je institucija kako god okrenes.
i cuj \"cojk\" HAHHAHA JE BO LI TE BO G SELJACKI HAHAHAH SELJACINOOOOOOOOO !!!!
sta to govori o tom golu retardu? aj objasni ucenjak velki.. i brate nepismen si to je sramota.. kani se neta bolje ti je da se skolujes..
seljacino nemoj mene uciti o fudbalu,kad najmanji cojk zabije gol TO SVE GOVORI O TOM GOLU,znaci oni koji su trebali zabiti nesposobni su..drugo,sto se tice bayerna,ne volim ja tu ekipu al man utd je bio u misijoj rupi zadnjih 30min,al uostalom nije ni cudno bayern ima bolje i skuplje igrace,roben i riberi bi ih pobjedili sami ionako.. aj se ti nadaj da MAKEDA proradi buhahahahhah...
maki retardu.. prvo bayern je prosao ko zadnji papci a drugo treba da bude sramota za gradjane sto im je gol glavom zabio najmanji igrac manchestera.. tako da seljacino veze ti nemas sa fudbalom..
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
kakv clan,konj.u,dobro je cojk napisao...a sto se tice liverpula i man utd buhahahha...papa...koliko je man utd jak pokazao je protiv bayerna ispali ko zadnji papci,protiv citya gol od najmanjeg igraca,hahahah...medzutim,odpusili su i oni svoje nema ih nigdje na mapi velikih klubova...
Kakav je ovo naslov, a covjek to uopste nije rekao!
@hate liverpool ... ti jos jedan od novopecenih navijaca Chelskija jelde? Ma nije problem Chelsea, nego Balkanci odma\' \"hate ovo, hate ono\"... ... a i engleski ako koristis probaj ga prvo nauciti -- fali ti clan ispred rijeci \"champion\" pa ti vidi. YNWA