Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajrlaaaaaaaaaaa Hajrlaaaaaaaaaaaaaa.....cija je ovo zemlja!!!!!! BABINAAAAAAAAAAAA...... neka nogometa al ljudi nema vama zivota bez Fikreta Abdica...zato molite se Bogu da se taj COVJEK vrati u Kladusi i spasi vas koliko jos moze. Za Kogaaaaa?? Za BABUUUUUUU..... Pozdrav sa Starog Grada Pecigrad ..
nedime bem vam pleme autonomaško i izdajničko, USK-BIH zauvjek!!!
nedime procitaj post od eskima....zeljama se prudruzuje i ono malo kineza sto ih ima
naravno da cete imatu veliku podrsku od babinih sinova a abd uskoro cemo imati i samostalnu drzavu apzb
mi dolazimo iz dalekog chicaga nakon dugo vremena u nasu kladusu i u nasu autonomnu pokrajinu zapadnu bosnu. imamo dobar tim, tako da mislimo da ce trofej biti nas uz veliku podrsku nasih zemljaka i prednost domaceg terena.
btw. ucestvujem u bolu dijaspore i pozivam ih da dodju u bosnu i zajedno sa nama kroje sudbinu, unutrasnje uredjenje i ustavopravsnost njihove voljene drzave bih
svjetski savez dijaspore... ovo je da umres od smijeha
Nedime e.bem ti sve u obitelji sto samo moze svjetlo upaliti i kiflu pojestiiii nedimeeeeeee jesili cuo da te babo a ti njega ;-)))
babina drzava