Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@laufer BRAVO !!! prvo pa kompleksaš, svaka cast !!! :)
mene samo zanima hoce li ikada navijači Š.B popularni Škripari stisunt zube i polazat m.u.d.a i doći već jednom u Sarajevo . Toliko hvalospjeva i junaštva se o njima spominje ,ali nikad nakon ubistva pokojnog Vedrana nisu primirisali Sarajevu. Stvarno bi bio red već jednom da dođu, Horde i Manijaci uredno posjećuju Š.B., red bi bio i obratno. Nije valjda da se boje ?
Nije sloboda trebala pobijediti u lukavici,nego izgubiti sa samo jednim golom razlike.Cak ni to nisu mogli,a da ne govorim o penalu za slaviju.Prvi put u zivotu vidim da se neko ne buni na dosudjeni penal.A Zeljo nije lud da pobjedi u trebinju i da izbaci leotar,pa vjerovatno se nebi vratili.A na kraju i zasto bi igrali kad su titulu obezbjedili,trebali su cuvati igrace i izvesti drugi tim.A vi fukare,slavite slobodin poraz u lukavici i jedan pokusaj suta ka golu,a krivite Zelju i Velez,kakvi de.b.i.l.i
poslije plavih sa grbavice siroki brijeg mi je omiljeni klub u bh ligi
@Zijo Torpedu nije priznat cist gol Torlaka protiv Olimpika lopta presla crtu.I kako mozes rec da penal nije postojao?I prosle ste godinae kupili titulu od para zahvaljujuci Dzekinom transveru.Bolje da ste to ulozili u onaj golubarnik,a ne da imate najvece smece od stadiona u BH ligi!?
Tu ste danas pjesmicu radili u Vrticu? Fino, hajde sad popij mlijeko pa na spavanje.
... I NAPRIJED, I NAPRIJED, I NAPRIJED, DA SLAVIMO DAJ GOL, DAJ GOL, DAJ GOL, I NEK SE BAKLJE PALE KAD PADNE DA PLANE I TRPAJTE LEVATE I DALJE I DALJE... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO P.S. BRACO MANIJACI, SRETAN NAM DVADESETPETI RODJENDAN.
Ja nisam normalan !? Hmm, mozda imas razlog tako misliti, ali ja bar ne `visim` na komentarima i temama suparnickih klubova. Ja pratim, KOMENTARISEM, volim i navijam za SVOJ klub. A ti !? Jadno.. De ti nama ozdravi.
Zijoooo dragi pa ti vise ne vjerujes ni svojim ocima ni usima, totalno si zastranio! Ipak je bilo bolje da nisi odgovorio, vise bi vjerovao u tebe da si normalan lik!
Željo je obezbjedio titulu (pardon,dvije) dosta kola prije kraja prosle sezone. Znaci slavlje, festa, mahmurluk, umor.... Moze sebi priustiti i poneki poraz u takvim nebitnim utakmicama... To je odlika samo velikih timova. Igraj koliko ti treba, kontas !? I opusti se, prati malo svoj klub. MojNe se puno nervirati, jeNi dobro za zdravlje... Uzdravlje. MoSa LjOzE
živjela ndh
Zijoooooo, ostao si mi duzan odgovora sto Zeljo nije pobjedio Leotar na kraju prosle sezone? Molim odgovor! A kada je u pitanju nasa pobjeda nad Olimpicom, sama izjava trenera Olimpica nakon utakmice: \"Sarajevo je zasluzeno pobjedilo\" dovoljno govori o toj pobjedi, a vama trener Borca nije htjeo doci na press konferenciju zbog vase \"pobjede\", Jagodic izjavio da smo igrali protiv ekipe sa 14 igraca itd, prema tome priznaj svojim ocima i usima, ako neces nama!
Gdje je na press konferenciji glavni sudija utakmice u nedjelju? To su vam glavni igrači, kao i prethodnih godina, kakav Zolotić, kakav brko, kakvi bakraći...., brko više ne smije da prognozira posjetu na kokošinjcu, protiv Olimpica je skontao i on ko sve navija za DJL Izdajnik.....
AMARE, OPLODI ME!!!! OPLODI CIJELU UPRAVU FK SARAJEVA!!!
@HOS Tako je. Ali Torpedo NE MOZE bez poklonjenog penala na Otoci.
@ED Duranovic= Kerina= Bjelokapic
@Zijo Moze Zeljo pobijedit Borca na Grbavici i bez neregularnog gola i Čelika na Bilinom polju bez gola iz zaleđe,al nekad ne uvjek.