Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Amar blokira racune kako bi otjerao hadzi Kamatara - Amar dovede Selimovica - Selimovic dovede Amara (poslije pregovora) - Siljka ostave na poziciji direktora - Siljak sjebe licencu - suspenduju Siljka - kazu da Siljak nije nista kriv - ljudi iz Saveza mesetare, najavljuju tuzbe protiv istih - 6 minuta kasnije kazu kako ce im Savez platiti krov - Amar tuzi klub za dodatnih 400.000 - Selimovic kaze da ce klub poduzeti mjere kako bi se zastitio od tuzbe svog aktuelnog trenera
Ne izgleda on tako gadno, kol'ko Željo gadno igra...
Gluho bilo , svaki put se prepadnem kad otvorim link. Jest peksinav ili pesnitav ovaj amav , mastan nekakav. Kupaš li se Amawe ?
Ne znam šta pljujete čo'eka bespotrebno, vjerujte mi on je pravo ogledalo BiH premijer lige.
Licenca će se izdati, nema sumnje. Savez neće propustiti priliku da evropskim klubovima ne pokaže najuređeniji stadion u državi, zar će nam ogledalo biti Bijeli Brijeg ili Koševo sa socijalističkom infrastrukturom?
MORŽ
a licenca..hahaha..to Mirsade nek si poslusao Misketa sa uplatom, pogurao te, je samo tisu hahaha,valja vam gledati Sarajevo u ligi sampiona pa onda u ligi evrope,doduse imate poziv na turnir u Fojnicu krajem Juna bice dobrih ekipa haha
Lafcina zeljova
Osime, hoćeš od Želje 400.000 KM ?! Neće ti lopovi dati... džaba ti sve
KAMATAR OSTAJE KAMATAR BEZ OBZIRA KOLIKO GA NJEGOVI NAVIJACI VOLILI HAHAHHAHAHAH
@šefket.haljimi Ako mislis na Amara morza , u pravu si, ko da je Svabo nagazio na nake sihire kad ga je pravio