Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo drveni filozofe,ko nesto rekao sto mi obicni navijaci ne znamo. Bolje ti analiziraj svoje pulene koje si doveo plus ostale koji su rusili klub a ostali u timu.... I da ,nije tacno da je liga izjednacena ,mi smo dno dna ....
Koja šuplja priča: "Široki ima svoje slabosti, ali ih nećemo ovdje govoriti, a da li ćemo ih iskoristiti, to ćemo vidjeti sutra". Nekako me podsjeća pričom na našeg Bakira, kao da su završili istu školu palamuđenja.
bolje da se ubijete dobrom igrom i dajuci golove
Možda bi trebalo da prvo sebe i svoje znanje izanalizirate,pa bi možda došli do zaključka da ste i vi tu ČAJNOSLU.
Analiziraj ti prvo sebe,svoj rad,svoje igrace pa tek kad skontas da od toga svega sto radite nista ne valja ustedices na vremenu i neces morati analizirati protivnika
kakav strah u ocima strumfova
Manijak sam ama ti nemaš veze sa Željom. Cilj vam je bio da skinete Hadžiju i kradete sada sve što je sacuvao. Nadam se da takav bezveznjak kao što si ti neće ostati dugo. Ivica je gospodin a ti si, ma bezze.
Joj face hahaha tekst ne moram ni čitati hahahaha
Blondi !!!!!
Idemo ih dobit cajnoslu
Trening, trening i samo trening!
Vježbaj te pizda vam materina . Pusti se razmatranja i šuplje.
@punisherBiH1234 Vjezbaj ti pasa gramatiku
*Vježbajte* lapsus
Ovaj co'ek je nepismen i neotesan..
Sto hejtas Amara covjek je ljudina i odlican trener
Prije bi ja reko da se ti ubi od telece dzigerice
Prikaci se na dijagnostiku mozda otklonis kvar u toj cupavoj glavi !
Hajmo lajk ko podrzava amara