Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
željo ce bez obzira dali izgubio ili ne 9ostati klub broj 1 u bih!!!uz to i najbogatiji klub i sa najboljom upravom koja je zadnje 2 god uradila toliko dobrih stvari,igrači su sad na cijeni ne odlaze za desetine hiljada maraka nego stotine hiljada eura,raja prati želju!priča se o stadionu a ekipa želje je ubjedljivo najjača i najskuplja u bih...sretno plavi sutra
Sutra laganica 1-1 FORZA ŽELJO !!!
Joj Hamo vid\' mu glave.
ni sami ne vjerujete u ono sto piste...ne mrzim Zelju al ljudi ce ih dobit najmanje 2razlike
uši klempave, ale glava velika ..
Hajd ba što komentarišete pitare, komentarišite svoj klub. samo kuhate bezeze. Što se mene tiće : Sretno plavi !!!!!!!!!!!!!!! Nama sreća ne treba mi smo bolji.
5 puta prvaci drzave,3 kupa,3 super kupa,1/2 finale kupa uefa. najvise nastupa u europi,treba li dalje? Institucija za sve klubove u BiH,zato pitari i ostala manjina Tisina!!!!!!
PRRRRRDD !!!!!!!!
Ideeeeeemoooooooooooooooooo!!! Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!
hahahahahah, jel mislis na ku.r.ve
Jos kada bi se Tupoljevom vracali .
Nije u Tirsapolu negu u Tiraspolu
ne bacaj ublehe, prifati se krampe
amare nista prije meca, to da zapamtis
vodena glava i njegova ublehaška demagogija. šerif riješava utakmicu u prvih 45 minuta, 2-0. do kraja će zabiti još jedan za konačnih 3-0!