Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amare mobilisi i pojacaj rezervni sastav...vidis da ce se zaratit...
Ja drvenog filozofa, pa sto si kakio u decembru.....zlo raditi a dobru se nadati NEMERE
Husref ga oplodio dijete mu napravio
BAZA BEZ... bodova
Osimova faca = stanje sa DŽ
Miske ostani...ustvari Osime odlazi
Nisam navijac niti jednog tima, narocito ovih nasih smjesnih kvazi timova, ali zaista gledajuci i narocito slusajuci ponekad Amara Osima smatram da bih osobno bio Ferguson u ovom sportu.
pa budi ko ti brani ako misliš da je jednostavno i lako
Amare, podrsku dobijate iz kola u kola i dalje ste najpracenije ekipa u ligi, ali kako vam mi navijaci/simpatizeri sve vecu podrsku dajemo vi ste sve gori, onu patnju ja ne mogu vise gledati. Mozda bez podrske i proigrate? Ipak je to pritisak pi*ke!
Ma osjetio i Amar sukob moguc pa mu se neda...nema volje...
igramo FOODBOOLLL ... FOOODBAAALL, samo udri amare ko yebe nas koji zivimo za Zelju
Amare,otpusti te kvazi igrace,rodite novac i kupite 5 dobrih koji ce igrati u prvom...Ako ne znate racunati jbg onda..Nema posla bez uloga pa ni u zelji