Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste petica sa lukom, jest mi srce k'o Dzamija, ali sine, 81. minut, sudar glavama ispred peterca i pitar trci da pomogne mom igracu koji je bez svijesti!! E pa hebem ga ja, respect za takav potez i kapa vam do poda!!!
Oni su utrcali zbog Ahmetovica, mada poznata je ta praksa da ulijecu bez obzira koji igrac bio.
Svaka cast Zelji na pobjedi nad malim pitarima👍, a sto se tice Manijaka zasluzuju jednu veliku 0 za onaj transparent kojim su pokazali da se odricu nebosnjaka u svojim redovima. Velika mrlja na pobjedu naseg Zelje je onaj transparent, pa bi upitao tu seosku balavurdiju koja je postavila smece od transparenta, jeste se to odrekli Stoleta iz Bora???
Zasluzeno nema sta, trebamo konama cestitati ... Idemo dalje ...
@Anon1mus: Poštovanje 👍🏻
Kad budete igrali u ligi prvaka Euro ligu mozete se hvaliti ovo je sirotinjsko.
Torbicom ih Husrefe 🤣🤣🤣
A jes' grohno ovaj Osim ! :(
Šta reći? Nakon pripremnih utakmica želje sam rekao, Amar vodi Želju do titule. Lajk ako ste mi minuse samo tako. Sad kažem Željo je prvi favorit za titulu .
Hurefe vidim nisi se skino sa zutog
nije ovo najbolji derbi, najbolji je onak iz 98 kad je zeljo pobjedio sarajevo 1:0 i postao prvi pobjednik zajednicke (na podrucju FBiH) lige. inace ne navijam ni za sarajevo ni za zeljeznicar ali smatram oba kluba svojim/bosanskohercegovackim
Po meni je ovo naštimana utakmica uzeo je neko novac ovdje garant.
Prvo, cestitke Želji na više nego zasluženoj pobjedi. Atmosfera kraljevska, navijači ko navijači, od tribine do tribine, kako gdje. Laprndanja i provociranja nikad nestat nece. O igre i taktici Sarajeva, dovoljno je vidjeno (#Pitarsam), previse lose izdanje a protivnik jedva docekao da se dokaze! Nek se malo mahala
A evo i jedna zagonetka za sve: Ne ide u školu a dobija petice ?
Pitar
kako sada među svijet
Kakav Musemic samo se istresa na igrace da nije vijetnama bili bi u federalnoj ligi
I šta sada, ovaj u košulji ovaj u majici.. Savez Baku kaznio neke godine nije u odijelu ili? mada obojica iskreno i Amar i Husref šta god da obuku ostaju krmci....
Eto, lijepo je da je sve po starom. :D
Ovim sto odose sa utakmice na temu rat itd najebem vam se majke
Ocekivan rezultat.Mi smo desetkovani i u veoma losoj formi.Nismo trebali pobijediti Radnik,Velez i trebali smo ubjedljivo izgubiti od Sirokog.Realan domet ove ekipe je 4-5 mjesto.