Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj rječnika: Odigrali smo mrljavo i slavili.
Čajnoslu
ubice ih Siroki vec trazi alibi,brzi ,bolji i tesko onom navijacu Zelje koji bude na Grbavici
sam reci kad je osim rekao da su igrali dobro. nikad
E moj Amare, ja sam mislio da si ti neki ekstra trener. Ipak si puno sa Željom postigao (najtrofejniji trener u državi trenutno). Ispade da sam pogriješio i da samo voliš da glumi filozofa.
De bolan ja ne znam u kakvim zabludama bi živite pa nije ovo PES da kad preuzmeš ekipu idu automatski pobjede... Treba strpljivo graditi ekipu infrastrukturu i ostalo kako bi rezultat tek kasnije došao. Treba bit realan i čestitati liku ako završimo 4. ove sezone jer je ekipa katastrofalna tačnije najgora svih vremena
Javili bomba u trznom centru, kad ono puche na Grbavici!