Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta god mislili o Amaru, spustio je loptu i odgovorio smireni i šmekerski. Budala i krivih drva nikada neće nedostajati na ovim našim prostorima.
@Antiboot jednom treneru ne prilici da koristi ovakav rijecnik koliko god je to odgovarajuća rijec
Za kriva drva nisam 100% siguran.
Žalosno je što ti isti klošarčići neće gađati flašama one koji veličaju zločinca Ratka Mladića i one koji mahaju zastavama herceg bosne, ali će gađati ljude koji bi danas-sutra sa ponosom predstavljali državu BiH u europskim takmičenjima. Fuj!
Bas tako 👍
Cuj mahaju
gađanje flašama je postao novi trend kod nas
Jedini bez dlake na jeziku
Dziber, sa pripadajucim izborom rijeci. Nek mu uprava dadne naputak sa katalogom izjava koje smije koristiti.
Kad masina plava krene ☺
voleo bi samo da pozdravim fekalistanca bulevarda idamu kaem dame mnogo podseca na mister bina sa svoim smesnim stavovima. pozdrav ubeograd nas srbski fekalistanski brate
Brko, opusti se!
Totalno zasluzeno!!!
Đe Lutvo?
Debil sa tribina ko onaj debil iz Gornjeg Vakufa što je auto išarao
Prvo si trebao ko gospodin skloniti se od klupe dok je bakljada bila a ne kao što se vidi svađaš sa nekim na tribinama, drugo odakle flaša na utakmici moržu lažljivi.
Ne volim ga al je doktor za ovu ligu
karna obična
Vidio sam te pojedince koji su se pogdrno obracali Amaru Osimu i to se ne moze opravdatii,naravno... Ali,ni Amar Osim (iako je trebao pokusati da se suzdrzi kao i neki pedagog (ne samo trener) izmedju ostalog nije ostao duzan,nego se ipak "okretao navijacima" i upucivao takodje neke i psovke,moguce... Dakle,nikoga ne treba opravdavati kada su u pitanju neodgovorni pojedinci u publici,ali je Amar Osim ipak komunicirao sa publikom na taj neki svoj nacin... Pozdrav...
Ja bio 5 metara od njega, pljuvao se sa navijačima. Navijači kreteni, ali on je trebao znati bolje...
pa što baci flašu na sebe, jado
Seljoberi iz Blatuše
Ucinilo mu se da je pas Lutvo