Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On konstantno nesto fol ljut, ko nije do njega.
Mogli ste naći nešto bolje za štange, pa objaviti fotografiju.
Zar i Borac nije niža liga kao i Velež u odnosu na Mladost, je li najtrofejniji treneru?
Mene samo boli sto ima Zrinjski vise Bosnjaka nego Hrvata u reprezentaciji i to sve Bosnjaci iz Mostara. Bosnjak iz Mostara koji gra za Zrinjski je izrod. AKO SU ONI "HRVATSKI" SPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR IZ BOSNE I HERCEGOVINE KOJI GOVORI DA JE PRVAK SUGAVE ZEMLJE, ZASTO ONDA NE IGRAJU SAMO HRVATI, PA DA VIDIM KOGA CE TE POBJEDITI.
@MoRamboMedzugorja POSTAVA* NE REPREZENTACIJA JEBBA GA GLUPI ANTE.
Politika nema veze tu,sve dok je takvi ko ti ići ćemo 25 godina unazad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da ima para i da je sudio Vukasović, bilo bi 2:0 za želju......al" nema ni para, ni Vukasovića
Bravo momci,uzeli smo bod na Grbavici.Sada idemo da dobijemo Zvijezdu 09.Da grmi Gradski stadion!!!'AJ BORAC!!!
@as123987 prica za malu dicu bola'. Ja nemam muda preci na zapadnu stranu? Pa vi ste oni koji placete preko televizije da ne smijete uci na bosnjacku stranu Mostara. Zar nije malo sramotno da postavljate na yt pjesme o Mostaru i Starom mostu, a 90% skutora nije bilo na Starom mostu dok ljudi iz citave BiH su bili?
SUTRA VELIKA PODRSKA ZA NASU BRACU HORDASE I ZA FK SARAJEVO. NADAM SE DA CE BITI JEDNO 3,4-0 ZA SARAJEVO. MRZIN SVINJSKI!
Ijao bit' ce najveci show 28.07 pod Bijelim Brijegom...pardon....pod Bilim Brigom(tako kaze Ante iz Mostara). Utakmica nece uopste trajati 20 min zato sto cemo se potuci sa Nultrasima. @as123987 ima da te nadjem. Bolje za tebe da ne dodjes na tekmu.
Ti neces smjeti prici lijevoj obali a kamoli Bilom Brigu