Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj Lutvo dao ime psu. Hahahahahhahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahahahahahhahahhhhaaaaaahaha
J...o zi i “zeleznicar” i “sarajlabald” mamu u p.....u cetaljsku
O kakvom jotovanju ti pričaš, i sa kakvim se ti srpskim jezikom busaš? Kakve veze ima sprski jezik u bosni i hercegovini?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi Lutve sto se izvalio hahahha
Vi da imalo imate obraza ne bi pisali pogrdne komentare za sina jednog gospodina koji je obiljezio historiju ne samo naseg fudbala nego i sire i koga postuju svi sem ovi iz rs i hercegovine .
Nadam se da ce sugradjani biti fini i da nece biti problema. Robijasi pokazite da ste gospoda. Nemojte me brukat
Ovaj Amar je fakat kitarima-beskucnicima nabio kompleks nize vrijednosti... Nije lako sirotinji, ni kuceta ni maceta. Sve sto veliki Zeljo ima oni nemaju..
Wolt Disney bio jos slavniji i.popularniji bio da se ovaj sa ovakvom facom u njegov vakat rodio bio.Dusko dugousko i Paja patak bi male mace bile prema Amaru Osimu !?
Lutvo i njegov ljubimac OsiMorž
E ne zna se ko je vece pasce. Koji idiot u pm dovesti cuku na presicu
Olovo ja te bolovo
Koja je ovo seljacina ljudi moji...
jedina i najveca sreca za morza je sto mu je otac Ivica Osim..
na zadnjoj slici...ovaj nekakav lik Amarovom keru zanosi muda u krivinama
U zivotu nisam cuo da je rodjeni Srbijanac izgovorio "Zeleznicar", a pritom misleci na sarajevski klub. Patoloska potreba da se predstavis kao nesto sto nisi vodi u krajnosti, apsurde i teske blamove. Da je barem imao sretnije djetinjstvo, moj mali pudl sa padinskih dijelova Sarajeva :(
Odgovaro bi mi X Celika i DRZAVE ZELJOOO
Krmak od coeka.
dobro bi lutvi bilo da baci sta pod jaja
nevjerovatno prijateljstvo morža i psa
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂