Uoči odlučujućeg susreta s Čelikom
0
Osim: Ako ne osvojimo Kup, sezona će biti neuspješna
Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko kakvo je interesovanje i u Sarajevu i u Zenici? Koliko dolazi Manijaka i šta spremaju Robijaši. Nadam se odličnoj tekmi bez naših gluposti... i da pobijedi fudbal i da se sutra naš fudbal bar malo priblizi evropskom ako ni po čemu drugom onda po atmosferi. POZDRAV!
covjece, kako je davno odigrana prva tekma, ja i zaboravio da se odigrala. nigdje ovakvih kreatora rasporeda nema kao kod nas.
CELIK ce sravnit Zelju sa zemljom a manijaci ce dobit ono sto zasluzuju krv po glavi
http://www.facebook.com/pages/Lopov-iz-Novog-Travnika-Muhamed-Muji%C4%87-%C4%8Cengo/217038958320205
kad je ta korida
Željo pobjedom osiguava Širokom evropu.Čelik je doba ekipa,ali navijat ću za Željezničar.
mama ti je k..u..r..v..a, tata slagiran, brkovi ti ruzni ti retardiran..
Žvaljo nećeš ti ništa osvojiti nisi ti tvoj tata .
Zna se vec, Zeljo osvaja kup da bi Siroki mogao u Evropu. Ko bi ostao od ujana da ne odu u Evropu...odmah ne bi glasali za statut BH fudbala. A ovako SSSkkutori idu u Evropu pa ce se kao smilovati i biti fini da glasaju da repka opet zaigra.
ubiće vas manijaci tulumbama po glavi
utakmica je vec unaprijed dogovorena i rezultat ce biti 2:1 za čelik, informacija iz pouzdanih izvora.....
brko ti ga skrko..........
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Đe si Brkooooooo :)
obavezno pogledaj veceras jase\'l ti mama tatu
ne mojt s mnom da se zaje*avata, jer ja cu pogodit vas s ova buftlja, posred celja, tako da vam po cijela faca, bude eurokljem
nasa vnago vama teku, zagadise sume, rijekuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, smrdis zenicoooo, smrdis zenicoooooooooooooooooooooooo