Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH nikad nije osvojila nijednu medalju, nemamo predstavnika ni u jednom sportu sem Dzumhura, u biti, nismo mi ni za sta. Dobri smo samo u filozofiranju, psovanju i pljuvanju tudjeg, i u fazonu nek i drugim crkne krava. I pitate se zasto sportisti odlaze pod druge zastave. Odlaze jer im je bolje.
ne zeli se dovest dobar trener iz vise razloga, a evo nekih: - sto gori trener, to je jeftiniji - sto je jeftiniji, lakse s njim upravljat - kad s njim upravljas igra ti Jajalo svaku utakmicu - rezultat nije vazan, ko jebe navijace, vazno je prodat Jajala - sta god da se desi, trener se ne smjenjuje - ako se i smjeni, dovede se jos veci mekusac - visak para se podijeli u Savezu izmedju sebe po nacionalnom kljucu
Čč
Čč
Čč
Čč
Čč
Mozete pricat sta hocete, ali nama je Susic bio vrh. On nas je i odveo na Svjetsko. A poslije smo gubili vjrv jer je savez upravljao njime. Sljdeci ce biti gori od Mese. Jer zasto bi oni placali Vahu kad ne mogu upravljati njime? Nema smisla. Ode Vedo, a kad i Dzeko ode od repke vise nece biti nista. Drugim rijecima popusili smo.
Druze moj,to kad sam spominjao jos prije godinu,zamalo da mi glava odleti od "fudbalskih strucnjaka"!Kapa dole za komentar.
"kako saznajemo iz izvora u Nogometnom savezu BiH, ne postoji nikakva šansa da Meša dobije novu šansu, jer ovo mu je, praktično, bila posljednja."
običan ili neobičan mi obično izgubimo
A i koji ćemo k... u Rusiji ha ja !
Kad se pogleda nas tim, ne mozemo reci da je neuspijeh kada se ne plasiramo na Svjetsko ili Evropsko prvenstvo. Ali neuspijeh je ne biti 'u igri' do kraja i ne ugrabiti barem to doigravanje, odnosno baraz. Mada ko je htio da vidi, mogao je skontati i u proslim kvalifikacijama da padamo (3. mjesto u grupi), samo smo sticajem okolnosti i takvom sistemu prosli u baraz. Treba stati na loptu, dati mladjima sansu, nekim zvijezdama se zahvaliti i polako ispocetka.
Mesa!? - Vodio nas je u 2/3 evropskih kvalifikacija i citave kvalifikacije za svjetsko prvenstvo. Nismo se plasirali ni na jedno. Nismo pobijedili ni jednu jacu reprezentaciju. Od Belgije smo izgubili sve tri primivsi od njih 11 golova. Sramno smo izgubili od Cipra. Nemamo prepoznatljivu igru. U formaciji se luta i dan danas. Posljednja je 4-1-4-1. Ne daje rezultate, a golove primamo kao od sale. - Realno, hvala ti Mesa, vrijeme je za promjene.
Sad kad smo opusteni i neoptereceni rezultatom mozemo konacno pokazati sta znamo i umijemo.
MESA, KONJU! OTKAZ! OTKAZ! OTKAZ!
Ja da nam se rijesiti Mehmeda, neka ide covjek na neki trenerski seminar... A I Saveza, neka mu oni te seminare po svijetu organizuju. Neka povedu i citavu odbrambenu liniju. Kina, Burundi, Gvineja, Somalija... jedva cekaju.
Kojih 8 godina Bog te vidio!! Joj tacno i ovaj klix sto zna napisat glupost