Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, divova!
Nemojte nam se zahvaljivati ko Boga vas molim, nego se potrudite da osvojite kakav trofej dogodine
DA STE NESTO OSVOJILI PRIHVATIO BIH ZAHVALU, OVAKO NISTA. JOS JEDNA SEZONA ZA ZABORAV. SAMO MI NIKAD NECE JASNO BITI KAKVA JE TO PAMET U KLUBU U VRIJEME KAD SE BORIMO ZA TITULU ONI POKLONE TRI NAJBOLJA IGRACE KLUBA, NEOZBILJNO.
Hvala navijacima, svim 234 sto budu na tribini i hvala im jos jednom sto gledaju u ledja Zelji... MI SMO SVOJE URADILI, OPROSTILI SE OD KUPA JOS U PRVOM DIJELU SEZONE A OD LIGE U ZIMSKIM JAKNAMA!!! COPY/PASTE NAM JE SVAKA SEZONA....