Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to naši navijači rekao je lafo trener Sušić,misleći na dijasporu koja je prozivala Džeku i njegovu indolentnost na stadinou u Austriji.Gdje si sad pape da daješ glupe izjave.Da ne mislite da sam protiv reprezentacije volim je dušom ali ovo rukovadstvo naše reprezentacije je odraz stanja u društvu .....Svjestan je pape toga ako i uspije nešto jer svi žele dobro da se prodaju poslije SP pa će se i truditi ali ruku na srce njihove kalkulacije i Sušićeve nadolazeće nade su ništa za budućnost BiH fudbala.Mislim da će Srb a i Hrvati samo likovati našoj lošoj igri....
Gledam slike iz Amerike. Spaha odmah otiš'o u kafić i oko njega neke čkice se okupile
Kada vidim kako se šetkaju i kafenišu pred hotelom, znam kako će se i te prijateljske završiti
Ako hajrovic bude u prvih 11 onda cu doci!
Prijateljsku tekmu placati da gledam a oni se samo setkaju , mozda kad bi oni meni platitli dosao bih malo pogledati u suprotnom nikako
ocekujete da u jednoj zemlji gdje ljudi za razliku od BiH dodju usred sedmice i to da putuju iz drugih gradova. a igrali su nedavno tu. nije im vise toliko zanimljivo.
Bolje da su dosli kod nas na Floridu,i prosli put kad smo igrali protiv Argentine vise nas je bilo iz drugi gradova Amerike i Kanade,nego iz ST.Louisa a kazu ima nas oko 70,000 u ST.Louisu,(rupa ko rupa od grada),a plus i klima je tropska slicna Brazilu ali nema veze za koji sat valja na put ima oko 13 sati voznje do ST.Louisa.Srtetno Zmajevi .
A mogli su i u boston,malo za promjenu... Ali u svakom slučaju srecno im bilo !
mogli su i kod mene u cevljanovicima ima mjesta ihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
golemo nisu rasprodate. bash golemo.