Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je glavno.
Ko mu jebe mater
Dobro si prošao . jbt Izgleda Željina tvrđa glava
Emisija Plenum, FTV 20:10-21:05. Za nevjerne Tome neka nadju i pogledaju sta Stevandic prica.
Ratni manijak je gostovao na FTV, javio se video linkom,sagovornik mu je bio profesor Suad Kurtcehajic. Naci ce klix nacin da dodje do te emisije, u kojoj nam ovaj idiot prekraja istinu o ratu. Veliki ugrozeni srpski ratnik.
Brz oporavak i nedaj se majstore !!!!!
Molim klix da se izbaci clanak o vecerasnjem gostovanju Nenada Stevandica, koji bezobrazno prima platu od drzave BiH a u istom gostovanju pise kako je nad srbima u Sarajevu ucinjen veci genocid od onog u Srebrenici. Molimo vise o liku i djelu ovog ratnog manijaka. Izvinjavam se na off topicu. Oremusu brz oporavak.
De nam reci gdje da nađemo to što si rekao da piše??šta moliš Klix da istraužuje kad ti znaš......al u.....
Brz oporavak , nije zajebancija.