Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da ga je sutnula, sigurno bi ostao da su mu ponudili bolje uslove od arsenala, kao da ti neko moze tek tako oteti igraca, nemoj lupati bezveze...
nije ga Barca šutnula već ga je Arsenal kupio kad mu je bilo 16 god. iz omladinskog pogona Barcelone dok još nije imao potpisan profesionalni ugovor.
ovo je isto ko kad bi sad zeljo trazio dzeku nazad nakon sto ga je sutnuo. al barsa je veliki klub, bolji je od arsenala u svakom slucaju
Sad bi Laporta Fabregasa kad igra dobro, a juće ga se odrekao bez imalo stida i srama. Wengeru nedaj Fabregasa Barci i smeću od čovjeka zvanom Laporta ni za živu glavu. Ako bude išao bolje mu je da ide u Real Madrid.