Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka nam je Bog na pomoći. PAPE ODLAZI!
i Bog i gdjica Fortuna a i onaj naš inat bosanski :)
Pa šta sad, po glasanju 53% vjeruje u pobjedu, a komentari katastrofa, i ja sam da pape ode, ali šta ,da propustemo EP, složiće ofanzivnu ekipu, ići će na neriješeno, iz kontre ganjati pobjedu, valjda će sreće biti, Višću u lažnjaka, i ja vjerujem da smo kvalitetniji od Izraela, najzad ,protiv belgije je bilo solidno, vrijeme je da pokažemo "zube", ako se desi poraz, vjerujem da neće biti nikom do radosti, tad nam neće pomoći ni bolji treneri od papeta, moja želja je da sljedeći selektor bude Matjaž Kek
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvi put u historiji fudbala će se desiti da jedna reprezentacija igra formaciju 4-6-0...
Koju je to Mourinho reprezentaciju vodio?
Rezultat - 1:3 izrael - Bosna , aBd !
Teletu se smoju ljudi u evropi strucnjaci. kakva je to izjava da bez dzeke nema pobjede uvijek tim mora bit veci od igraca , samo u safeta drugacije, on sebi priprema izgovor dobar za gubitak ko i uvijek.
Volim reprezentaciju, i navijam uvijek za njih, i kad gube, i kad im ne ide, uvijek... ali volio bih da hocemo izgubiti samo da ova teleca glava dobije nogu... 50 000 KM mjesecno on ima platu !!! za sta??? apsolutno nista nije uradio otkako je dosao u repku.. znam sad ce svi reci otisli smo u Brazil... da otisli smo ali zahvaljujuci igracima a ne selektoru... ni jedne jedine uigrane akcije ja nisam vidio otkako je safet dosao... ni jedne... nabij loptu pa ako je Dzeko ili Ibisevic uspiju nekako ubaciti u gol dobro i jest... opet ponavljam 50 000... za sta? Ne moze kontaktirati pojedine igrace... ne mora ih zvati u repku, ali da znaju da u nekom buducem vremenu repka racuna na njih, pa kad dodje trenutak kao ovaj gdje nemamo napadaca, da moze pozvati neke momke..
Zenica, ja se zlazem sa tebom sto posto , tele nema pojma o futbalu , smo pogledajte njegovu statistiku prije repke, nula frajer je svugda popusio odkaz naj duze je osto u repki
I dalje mi nije jasno zasto nema Mahmutovica?
Mislim da je, ipak, jasno. :o))
Evo i zasto: http://cs.wikipedia.org/wiki/Aidin_Mahmutovi%C4%87
Mi treba da igramo kako smo igrali protiv Obale Slonovace, Meksika i Argentine. U formaciji 4:5:1 ili 4:2:3:1. Tako danas igraju i susjedi iz Hrvatske i imaju 9 od 9 bodova. Modric i Rakitic su ispred stopera, a tu kod nas moraju igrati Pjanic i Besic. I nikakav poludesni ofanzivni za Pjanica niti Lulic na beka. Ni slucajno!!!
Slažem se, najbolje smo igrali u toj formaciji, tako mora i sad biti, jedino što nemamo špica, ali to bi mogao Višća odigrati, međutim ,ako stavi Lulića na lijevog beka, bojim se da će ta strana biti kao i protiv Nigerije, možda je najbolje da stavi Spahića (ako dođe) na lijevog beka, pa da bar iskoristimo formu Lulića na mjestu gdje i igra, al ko će ga znati ,sa papetom ???
Ko sve moze zabiti u odsustvu Dzeke i Ibisevica? Moze Lulic, kao u Lacio, moze Medunjanin kao u Deportivu, Moze Pjanic kao u Romi, mogu Sunjic i Spahic na skoku nakon kornera ili prekida. SAMO! Samo treba postaviti igru, i uigrati prekide tako da to bude moguce. A ne kao do sad da sa Dzekom i Ibisevicem damo dva gola u 3 utakmice i od 9 osvojimo tri boda - PS Izvinite raja sto ponavljam, al` davno su nas naucili: "Repetitio est mater studiorum."
Slažem se, mislim da Višća treba igrati "lažnog" špica ,i da se što više vraća nazad, a po mogućnosti da kupi odbijance(kao mandžukić), a da lulić i hajrović budu oštrice, ma možemo ih dobiti, samo da podigne atmosferu malo sušić, i da se ne branimo
Poceti sa 4-5-1 , i cekati kontru. Bez bloka (filtera), u sredini, a ispred zadnje linije danas nema ozbiljne ekipe. Povremeno im agresivno pritiskati njihovu zadnju liniju sa 4:2:3:1 Pjanic i Besic ispred nasih stopera.Nasi bekovi ne smiju, bar u pocetku, izlaziti vise. Lulic na lijevog ofanzivnog. On ce biti taj koji ce ili asistirati ili ga zabiti u ovoj utakmici (To ne moze sa pozicije beka na kojoj je igrao od Nigerije) - Manje vise to je to. A onda ce i kvalitet doci do izrazaja.
Koliko se moze i sta vidjecemo u nedelju navece, nadam se pozitivnom rezultatu. Koliko Safet Susic pravi greske necemo o tome doci ce vrijeme otici ce Safet, doci ce mozda neko bolji ili gori, a nama svejedno ko god bio i Dusko Bajevic recimo pa i on ako bude recimo imao negativne rezultate trazi ce se da ode takav ti je narod kod nas. Safet je 16 oktobra prosle godine bio najbolji, danas nas gori znamo zbog cega. Slazem se nije neki trener sa zavidnom karijerom ali ako ne ode sada, otoci ce za dvije godine. Zmajevi sretno da je Belgija u pitanju da izgubite ne bi se ljutila, a posto je Izrael u pitanju volila bi da pobjedite...
Mi jednostavno imamo potencijal da se kvalifikujemo. Osim Belgije su svi losiji od nas. Od potencijala kojeg imamo, napraviti ekipu, to je posao selektora. A ne igraca. I tu je Safet otkazao. Zato treba hitno neko novi. I pored povreda, imamo dovoljno igraca koji se mogu pozvati, pogotovu u veznom redu i napadu. A to sto covjek smatra da mu to nije potreba, to vise nije manjak znanja vec bezobrazluk. Kratko receno: kad neko ovako otkaze, onda mu je noga.
ahhahaahahhahaahaha ,,OPERACIJA IZRAEL"!!! p.s. posledice rata :)))))))))))
KRST ti SEKI i MAMI u dupe ... hahahhahahhah ;-))))))) glupane jedan :D
zar ovaj susic vise nije umro ...
Vise ZNOJA CE PROLITI OVI IZ POLJSKE I CESKE NEKO DZEKSON
Cifuti pobjedjuju, tele dobija ostavku................... ah, opet lijepo sanjam!
Pazi sta izraelci pisu...Susic se prodo zidovima...xD http://www.jpost.com/Israel-News/Sports/Bosnias-Dzeko-out-of-Euro-qualifier-in-Israel-381405
operacija "stop izrael" srce navija, razum da izgubimo
Možda Pape zakasni na avion ! Bio bi to dobitak za BiH !!!
Jel ima ko kakvu dojavu. safete pomozi ---------------------------------------- Prodajem povoljno halal konzerve, i kanistere sa pitkom vodom (zalutao kombi sa humanitarnom)