Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da se gogant sredi,dotjera i da se na njemu pocnu odigravati znacajnije utakmice
Dovoljno nam je bilo gledati onu sramotu na Grbavici od terena za kvalifikacije,trebamo imati bar jedan stadion koji se moze mjeriti sa velikim svjetskim stadionima,i ovo je i vise nego dobar pocetak
pa napokon da se kosevo sredi, sarajevoo sampioonnn
Iskreno, ne bih volio da se Koševo rekonstruiše. Svima je jasno da to nije fudbalski stadion, Olimpijskom gradu treba Olimpijski stadion! Neka prave fudbalski stadion koji je prijeko potreban gradu pa I državi. Za pare koje će se potrošiti za eventualnu rekonstrukciju moguće je izgraditi moderan fudbalski stadion sa oko dvadesetak hiljada mjesta. Koševo je svakako staro, kako god da ga rekonstruišeš ono će vazda biti staro! GRADITE NOVI STADION!
Nažalost svih nas, sve je ovo je samo još jedna u nizu predizbornih kampanja nikad se ovo neće realizovati. Ako vratite film unazad nekoliko godina vidjećete gomilu nekakvih maketa Grbavice, of "Mercedes Arena" pa nadalje, u svaki projekat je bila uključena vlast, svaki put raznorazna obećanja prvenstveno načelnika opštine I karina na kraju balade. Dok nisu Željovci zasukali rukave nije se ništa pomjerilo sa mrtve tačke. Daj bože da nam bar daju onih 500k što su obećali.
Svaka cast opcini sto je zapocela pricu oko renoviranja stadiona, super je to stvar....ali nije korektno da se u komentarima pljuje po stadionu Grbavica, taj stadion su navijaci i uprava kluba renovirali i dalje ulazu. Sta ste vi doprinjeli za stadion Asim Ferhatovic Hase (osim sto samo negativne komentare pokusavatre da napisete umjesto da pohvalite opcinu, kanton i druge koji ucestvuju u ovom projektu) ?
Bez obzira što je ovaj posao već dogovoren sa "podobnim firmama" (kao što je i posao postavljanja stolica na ovom istom stadionu bio namješten), pa su tek sada objavili skoro objavljivanje tendera, ipak bi nam trebalo biti drago što će stadion Koševo biti obnovljen i uređen kako treba.
Amin !
Pripremamo se za skorasnju Olimpijadu. Svi u napad-jedan je Hase:*
Konacno, evropski stadion za evropski klub, a ne ono polje krompira na grbavici....
Platite rentu I šutite!
Da hoce brate i ovo vise rjesit
Reprezentacija i ovaj narod su to zasluzili joos davnoo..
Samooo naprijeeed, to nam i treba...
Samo naprijed, rezultati govore vise od rijeci ...
jedva cekam velike utakmice na nasem stadionu uzivo 👍
gdje li su mislili da prose za stadion mozda kod turaka
Stadion vratiti u prvobitno livadno stanje i s vremena na vrijeme održavati hrkljuša, kamena s ramena... Fudbal... nije to za nas...
Bez atletske staze?Zato i jesmo bolesna država.