Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je Cigan? Ne razumijem. Iz kojeg razloga. Pa 99% Italijana ima izgled roma. Po mom pitanju su onu u bukvalnom pitanju \"cigani\". Nasim romima (ciganima) svaka cast. Ova rijec ima negativan naboj. Neznam zasto?
Ma meni je najsmjesnije kad kokuzaneri pocnu pljuvat po hadziji,hahahahhaaaaa..ja cudne kokuzne buranije !
I japanski car je cigan pa to niko ne uzima za zlo Ja ga j.... u usta ko ima nesto protiv japanskog cara i cigana
cigo nego sta, iz ajaksa otiso u juventus kao san mu se ostvario, kad onda odjednom mu inter klub snova ode tamo, i neces vjerovat na kraju barcelona klub snova ;) cigo nego sta, a da ne pricam za reprezentaciju. fuj, gade!
sto se ne odrekne svedske?to bi mu bio pravi potez da objavi da nece da igra zbog sramotne odluke karla bildta i svedske vlade da puste na slobodu ratnu zlocinku.ja mslim da bi to bio bum u cijelom svijetu.pokazao bi da nije zaboravio domovinu svojih roditelja i zasluzio bi respekt cijele planete(bar onog normalnog dijela)a usput bi skinu svedsku rep.za koju evidentno na silu igra.
Pa pola italijana izgledaju ko romci:)
ostavi ti naseg ibru i bavi se sobom kr..... jedan
nije bitno sto je on cigan rom ebes ciganluk nego je bitno jeli on osunećen podrezan cojk? to je bitno u svemu ovome et haj sad
Gospodo nacisti iz tri primitivna konstutivna plemena, sto ste zapjenili.Pa sta ako je Cigan.I k tomu jos Italijan izjavi.
koja ste vi skupina idiota ... ccast izuzetcima..
zlatan je prije naduvano derle koji se stidi bih , izigrava nekog vikinga a svi znamo kakva je švedska ,depresivna,kišna,tamna,hladna,seoska zemlja ja bi se prije stidio da igram za vikinge nego svoje domovine
Smrdis na rakiju,imas 40 kg viska(vecinom od srodne ti svinjetine),crne i neuredne zube,nos ti kaplje tipkajuci tastaturu,kokarda na zidu pokraj stola...Ne mozes sam sebe od gnjeva kojeg su ti utupili tvoji,nazovi,intelektualci...Mrznja,nacionalizam,krvstvo je prvo sto vidis kad se ujutro pogledas u spiglu....I ti jadnice nekog zelis omalozavati?????????Pokrij se usima i da te ne citamo vise ovdje!!!!!!!!
haman mogli su negdje spomenuti da je i musliman koji prica ekavicom, a ne samo cigan!
jest ganci al bolje i to vec da je neki nazovi bosnjo. znao je to covjek vec tada pa mu ni nakraj nije bilo da igra za bosnjacke balyandere
e jel zna neko je salihamidzic dajdzic cigan ili je samo nako malo teget