Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO momci, SVAKA ČAST! Samo ste dokazali da mi ne zaostajemo za ostatkom Evrope, druga stvar je seniorskim timovima u kojim ovom modernom dobu igraju gotovo sve stranci. Sa domaćim igračima bi se i mi mogli nositi sa većinom bar ovih koji dolaze u kvalifikacijama za evropska takmičenja.
Grbavica škola fudbala !
barcelona youth na aparatima. haahahah
PLAVI VOZ DOBAR SKROZ🚄🚋🚋🚋🚋🚋🚋🚋🚋🚋🚋🚋🚋🚋
Steta zbog primljenog gola u zadnjim minutama.Ali kag pogledas da je Zeljo ovdje igro dosta oslabljen protiv ekipe koja ima vrhunske uslove onda je ovo veliki rezultat.Na Grbavici lagano ovo odradit i onda borba sa lokomotivom za 16 najboljih!
Samo steta sto niko od super talenata nece docekati ni 19-tu na Grbavici, a jos gore proda se za sicu!
@StudentProsjecan To je najtužnije, a mi ćemo od onih što ostaju, koje neće niko, vodeći se politikom forsiranja omladinaca, nazor praviti od njih igrače i gubiti sezone pokušavajući. Sve što i malo valja odlazi, neće ni da pomisli na ugovor, oni prosjećni ostaju nama da čupamo kosu čekajući da sazriju u 31-oj.