Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast juniorima želje, ali nabolji igrači ovog godište već igraju u dinamu,lokomotivi i idnamu 2. Davno je dinamo skonto da je bolje da mladi igrači bruse formu u 2.hnl nego da igraju juniorske lige. recimo pravo igranja imaju Majer, Ivanušec, Šemper, Sosa, Olmo i mladići iz Dinama 2
Oni su trebali riješiti sve u prvoj utakmici, duplo su bolji bili u prom poluvremenu! Sada je još uvijek sve otvoreno. Nadam se da će uspjeti iskoristiti domaći teren I publiku kako bi došli do povoljnog rezultata- SRETNO!
Sretno djeco... Sretno komsije... 1946 do groba :)
Valjda ako prodju 1/16 finala u pitanju? Naprijed momci!
Hajmo djeco pokažite ovim starijim kako se igra za voljeni klub. 1921
Djeko je jedini uspio iz Zeljine skole
Nisi se dobro informisao. Guglaj malo pa se opet javi Bootyy.
Sehic,cocalic,Zukanovic igraju u prosjecnim klubovima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..nadigrali su Lokomotivu u prvom susretu. Ako budu na nivou kao iz prve utakmice ja se ne sekiram. VTŽ!
ŽELJEZNIČAR strašni.