Premijer liga BiH
0
Olimpik slavio u Trebinju
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hah pored brojeva postoji i igra slagalice koji mi Zeljovci igramo Sliven,Sion,Univerzitatea,Dinamo Minsk,Videoton uf polufinale kupa Uefa i jedna,druga,treca,cetvrta i peta titula nedosanjani san FK Sarajeva.
e moj retardu , po tebi je onda borac prodao sirokom utakmicu, da bi to nadoknadio sad protiv drine
Kako broji manijak? -1, 2, 3, 4, HAPOEL, 5 , 6 , LITEKS, ...
Hocete nam i vi prodat derbi Don Kacunko? Bas me zanimaju komentari kad vas nabusimo:D
http://www.rijecnik.org/D/dusmanluk.html
tako to ide, zeljeznicmar dobije bodove od olimpika a onda olimpik to nadoknadi protiv leotara. zeljeznicmar opet u krupnom kadru,namjestaju li namjestaju.
Olimpik je odavno glavni gradski rival Zelji, pitarcicima sutra neka je dragi Allah na pomoci... PS. Ukrpite dzepove da opet ne izgubite kakve bodove u povratku pa nam kukate do kraja prvenstva.
Mangupski nema sta...Opalit ce oni i Sirokog u slijedecem kolu na kosevu a vjerovatno i nas kada budemo gostovali haaha mislim kada budemo igrali mali gradski derby i na nasem i na njihovom stadionu. Samo za nasu ljubav najvecu. Valjda ih nece gracic tako dobro podmazati i valjda cemo bar bod izvuci.