Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj im bjelu cokoladu nek se i oni umazu
Ima sad da ga zovu sarajevski "Ćevapinjo"
Pa ja sam jutros u 8 ukazao na grešku sa godištem, ali mi izbrisaše komentar. Hahah, nema veze, kao što neko rece, nije moja sramota, vec novinareva. Ali se nacionalistički komentari redovno ostavljaju.
instant klub bio i ostati će,nikad pravog kluba,dugovi igračima,prodavanje utakmica kao prošle godine zrinjskom preofirno,fejzić ganja igrača da ga sruši ,cijeli grad zna da su dobili po 2 milje od širokog i zrinjskog,zato bi volio da se ugase jer džaba uzimaju pare iz budžeta
Kakav crni Fejzić brnjo jedan? Ne znaš prezime golmanu a znaš da je instant klub.
Želite li zarađivati 18.000 eura godišnje na pošten način? Provjerite na ovoj stranici: www.zicerolo.blogspot.com' Od 3 najbolja kladioničara možete naučiti sve o poštenom klađenju i pritom zaraditi veliki novac (u prosjeku 1500 eura mjesečno). Kliknite na stranicu i uvjerite se u pošteno klađenje bez dojava i praznih obećanja.
Ovaj bijeli voli haman i zapalit' sarajevske dandare..
Samo da se zna Colo Colo je iz Chilea, a ne iz Brazila.
I ja sam Bosanac , al ne volim zimu :D
NBA prognoze svaku večer sa preko 80% uspješnosti. https://www.facebook.com/rose.matea
...ono kad se u januaru kupaš na kopakabani, a ovdje te u januaru dočekaju neke sitne bijele forme što lepršaju sa nebesa :)
ovi će se uskoro pojaviti na live leak-u...
treba ih nastaniti u Maocu na 2-3 mjeseca, kao dobrodoslicu:):):):):)
Haha..hebem te admine, sta si mi izbrisao komentar , ja lijepo uocio ogromnu gresku :) citiram ponovo, greska admina: "Dvadesetpetogodišnji brazilski krilni nogometaš Hugo Alexandrino Souza rođen je 24. juna 2016. godine u IIheuse"-eto opet izbrisi, tvoja je sramota a ne moja :))
tuzno kako brisu komentare tog tipa , a naciomalisticke komentare i komentare koji vrijedjaju vjeru i slicno ostaju , i niko to ne brise.
ćevapi i fudbal ne idu zajedno, nikad od vas fudbaler neće postat
bajic je za ove ronaldinjo...