Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRACO STA NAM RADI MAFIJA NA CELU SA GRACICEM , UMJESTO DA STIMULISE IGRACE SA PREMIJAMA PROTIV BORCA,ZRINJSKOG ,SIROKOG ,JOK ON IH PLACA DA GINU PROTIV KOMSIJA - ZELJE I SARAJEVA , DOKLE BRACO DOKLE DA TRPIMO KOMPLEKSE GRACICA PREMA KOMSIJAMA ,TUGO GOLEMA STA NAM RADI...
Slavija je iz Stocnog Sarajeva a ostali iz Sarajeva
ma vise ste smjesni dali je Srpsko ili Istocno ili Lukavica svejedno je vise raja nema da jede a vi se zatucate glupostima i to na sportskoj temi,bitno je da smo mi dobili Siroki a za dalje ako budu igrali borbeno i onako pozrtvovano kao juce mogu pobjediti svakog!!!!Ovi momci iz Srbije razvaljuju jos jednom veliko hvala Spalevicu sto ih je poslao!!!!Hristos vaskrse!!!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
@eliminator E moj DOŠLJO, ne možeš ti voljeti ŠEHER kao što to mogu Bošnjaci istoga čiji korjen datiraju još od davnina na istome prostoru! Ti si \"slučajni prolaznik\" u \"isčekivanju\" nove \"traktorijade\" usljed \"oluje\"! Nemoj misliti da je Šeher Banja Luka vaša, nije, niti je bila, NITI ĆE BITI, ZAPAMTI OVO DOBRO!
Mogu da me biju Mogu da me tuku Navijam za Borac Volim Banja Luku !!!
Slavija nije iz Istocnog Sarajeva nego iz Lukavice, papci
Ibro kakav si ti glupan pravi šampion!
Slavija je iz Stocnog Sarajeva a ostali iz Sarajeva ....KOJII SII GLUPAN....aaa istocnoo aa zapadno SARAJEVOO too je sve istii GRAD..A ja mozda si izgubio KOMPAS .Ne sikiraj see BANJA LUKU podrzavaa repubilaa BEOGRADSKI PASALUK..
Ne kaže se \"iz\"nego \"sa\"stočnog Sarajeva.
Napiši da je Slavija iz Istočnog Sarajeva,a ovi ostali iz Bliskoistočnog.
Zenica je srce Srbije!
Naprijed Borac!! Samo gazi Sarajlijice! ;)
Aj, taman mislio da napisem komentar Sarajevo 1:0 Slavija 2:0 Zeljo 3:0 Olimpic 4:0 Sarajevo grad fudbala :) I Olimpic me zaj**a, sad ne znma sta da napisem :(