Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zrinjski je najgori klub u bih da nisu juce potkupili sudiju nebi nista mogli ekipa karina sve na silu pobjedzuju
Vidjet cete veleza danas izginut ce na terenu svi oni protiv zelje i sarajeva navale a pogotovo njima su ovo zadnji jecaji bit ce jebeno vidjet cete
uvalit im tricu zbog proslosezonskog surovanja sa Zeljom
Plakalo na golu , ocekujem udarce sa pola danas Veleza. Koji su stvarno glupani za og golmana ispali . Nemat zamjene pa makar ono nake, dok registruju ovog novog ko zna kolko bodova ce Plakalo popusit.
Vjecno cu da mrzim smrdljivi zeljeznicmar!!!
amin
Oni su svakako do jucer u 86-toj minuti bili ok...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nazalost podijeljeni mostar trpi velez koji tone zahvaljujuci politici hdz a. a nista nisu bolji ni sda ni sdp koji se kune u tekovine noba svako sebo grabi a raja koja voli taj klub kuburi od prvog do prvog i sa nevjericom gleda propadanje nekadasnjeg ponosa mostara koji je sve ali grad vise nije.
Sve sto mogu reci iako sam navijac Sarajeva da je to tragedija ako se dozvoli da Velez propadne... Treba rasformirat ligu i gotovo...
zna se ko je 20 godina na vlasti u mostaru i ko je mogao pomoci Velezu, a nije. zna se uz cije aminovanje je Velez protjeran iz Mostara.
Sretno sarajevo a pozdrav i za rodjene!