Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2:0 za KOCKASTE, i srbi ce navijati za vatrene bar takve daju signale.
Od kako je Rusija ispala ne prate oni više prvenstvo.
Ronaldo...ali Modric prolazi
............ajmo hrvatska...........do pobjede.......do pobjede......do pobjede samo mogu hrabri.......
Ovo je najnezgodniji protivnik za Kroate. Mnogi misle siguran prolaz Hrvatske, ne znam, šanse fifti fifti.
sad me zvao Ronaldo, kaže svejedno mu hoćel igrati protiv Švice ili Poljske u 1/4 finalu.
..a maneken i ne gleda u modrića, nego kuži slikaVa li ga kogod 😂😂😂😂😂pederska posla😂😂😂😂
Vidijecmo koce pobijediti
Čović Jugend večeras na aparatima... nabavte aparate ranije, dok ne počne gužva
Kad bh hrvati budu izlazili na ulice i slavili pobjede i svoje zemlje BiH a ne samo susjedske onda mozda budem navijao za hvratsku. Ovako me zaboli lijevo jaje za Rvatima
Kako stvari trenutno stoje, Portugal će na Poljsku.
Ocekujem neizvjestan i interesantan duel, derbi osmine finala. Volio bih da susjedi prodju ali sanse su podjednake.
Ja kao Bošnjak navijam za svakoga ko igra protiv Srbije i Hrvatske pa tako i večeras navijam za Portugal
i ja
@meh Večina Bošnjaka navija ovako na prvenstvima: -Svi za BiH u kvalifikacijama i nastavljaju za BiH dok ne ispadnu -Ako ispadnu navijamo za Tursku i Albaniju -Ako ispadnu Turska i Albanija pratimo prvenstvo tako što navijamo za svakoga ko igra protiv Srbije i Hrvatske -Kad igraju Srbija protiv Hrvatske navijamo da dođe do incidenata na utakmici I tako kao što rekoh većina Bošnjaka navija
"Jasno, Hrvatska je izuzetno težak protivnik, ali ukoliko Portugal uspije salvadati Hrvatsku, čekat će ga Švicarska ili Poljska, a to je "jackpot"."Svaka čast ovom novinaru Klixa na ovoj rečenici što je napisa.....stvarno dokle ide vaš neprofesionalizam....pa jeli vi gledate utakmicu Poljska Švicarska????Kakv crni "jackpot"pa ne igraju protiv Andore halo????Svaka utakmica u knock-out fazi 50-50%.....na ovom Euru uopšte nema favorita!! Da li ste možda gledali utakmicu Poljska-Njemačka???
@samo ga malo Protiv koga bi bilo ko radije igrao,Poljske na jednoj strani ili Italije, Spanije, Francuske, Engleske, Njemacke na drugoj?
@WilliamCostigan Poljska-Njemačka grupna faza 0:0 i to se Švabe provukle... Englesku neću ni da komentarišem jer su očajni... Francuska-Švica grupna faza 0:0 Italija-Irska 0:1... 50-50% sve utakmice nema favorita!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PORTUGAL!!!
ronaldo kao da je bio kod estetskoh hirurga. nekako su mu obrazi nenormalno zategnuti a zubi mu vazda vire naprijed