Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
link?
Sta je ovo ne vidim da ce biti prenos. Arena prenosi francuski i portugalski kup....hebli ih oni
Ide Roma dalje Dzekson opet trpa
Tesko da bi im i trojica Dzeka pomogli da poravnaju rezultat, u kakvoj je Lazio trenutno formi. Lazio je postao masina koja protivnike melje. I ako bih volio da Roma prodje, mislim da se to nece dogoditi.
uglavnom jedan zmaj prolazi dalje. A Luliću leze kup utakmice i uso je u historiju kad je u finalu zadnjem dao gol, posto ljubimac navijaca i pobjedili na kraju. ma da sad nek bude red na Dzeksona, da bude fer i da neide Amri da plače.
Spasi nas boze lulicevog driblinga
Lulic mozda djeluje smotano, ali kud nadre tud prodre. Po uspjesnim driblinzima je u samom vrhu lige, kao i preciznosti pasova. Mozda ce veceras Roma osjetiti na svojoj kozi koliko je Lulic 'bezopasan'.
naslov sugeriše kao da je u pitanju boks meč OKRŠAJ DŽEKE I LULIĆA!
@KrokodiIskesuze s kim se ti svadjas?! Sta je, napustila zena pa nemas koga maltretirat?!