Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mjesajmo sport i religiju
ISTORIJA SRBA - UKRATKO Bog stvori Zemlju, stvori i narode razne a među njima naravno i Srbe. I reče Bog Srbima: Vama dajem jednu veoma specifičnu osobinu, neka to bude kurčenje, a da stvar učinim zanimljivijom neka to bude kurčenje bez ikakvog osnova. I još reče Bog: Idite sada Srbi i kurčite se po Zemlji dok je sveta i veka, i dok neka sila ne popizdi pa vas satre do poslednjeg. I tako Srbi godinama hodiše po jevroaziji dok konačno u VII veku ne dođoše na Balkan. Jedan Srbin reče: Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za kurčenje. Ostala braća podržaše ga u glas. Čak šta više, reče glavni Srbin, hajde da se nastanimo u sred Balkana da bi naše kurčenje došlo do izražaja.
KARACE VAS SRBI
Da ti kaze ovaj stariji, i ja bi volio da postoji samo multikonfesionalnost, ali nazalost u dejtonskom ustavu se spominju 3 konstitutivna naroda (etniciteta). Znaci, jedno su nase zelje, a drugo je fakticko stanje.
nama je vazno da ga ne cini ni jedan Srbin , zato NAM JE I VAZNA OVA VIJEST DA NAM POPRAVI SUMORNU BOSNJACKU SVAKODNEVNICU . JOS VISE OVAKVIH VIJESTI , PLEEEEEEASE
Bravo majstore, oplakah :) Samo si zaboravio u priči spomenuti i Ivu Handrića, servskog ambasadora u Berlinu kod Adolfa ;)
@..... Iz tvog\' komentara se jasno vidi i očituje više nego dovoljno razloga što vas je, pored ćifuta, Hićo htio istrijebiti i bio je naravno POTPUNO U PRAVU!!! @f Svaka čast prijatelju, nasmijao si me do suza! Zato se voli ovaj portal, ne zbog nepismenih, loših novinara niti zbog još gorih članaka, već radi raje koja komentariše! ;)
Krajnje je vrijeme da vi balavci a i ovi stariji shvate da ovdje ne postoji nikakva multi-etničost, samo multi-konfesionalnost...
I jedini narod na svijetu koji kao pobjedu slavi dan (28.6.1389) kad ime je zatrt genetski kod (bjeloruski) i putem Kosovke Devojke i Baba Poturica ugrađen novi (anadolski) ;)
\"Na golu je 25-godišnji Crnogorac Mehmedalija Hadžihafizbegović\" Nema šta pravi Crnogorac. Iz kog je plemena? Vasojevića ili Rovaca? Izgleda da je preteko tokom istrage poturica u \"Gorskom vijencu\".
@... mislim da su Srbi jedini ljudi na svijetu koji se hvale kako su zene silovali...
hahahaha koliko je tebi godina
Sramota me je kao navijaca Sarajeva takvih papaka. Sarajevo nije nikad bio iskljucivo muslimanski klub. I kad su igrali sve sami muslimani, ja sam jednako navijao za svoj klub, ali mi je draze da je multietnicki, kao sto je uvijek i bio. Kad tako nesto pomislis, sjeti se Vedrana Puljica i ustani iz postovanja, ako znas sta je to.
Moželi mi neko objasniti šta znači riječ Dingospo ???? Hvala unaprijed ! :)
ne , samo ih uzivamo podje.bavat :D
Al ste iskompleksirani, opsjednuti Srbima...
Dođe i Drugi svetski rat. Vlada potpisala pakt. Narod viče: k...c pakt. Nemačka kaže: Dobićete po pički. Srbija kaže: Dobićete vi k...c, i to tvrd za mnogo godina. Satreše nas. Ameri rekoše: Dajte bazu na Kosovu. Srbin reče: Damo vam k...c na Kosovu i to u paketu sa još dva k******* da se zasladite. Satreše nas. Nato viče: Uđite u naš pakt da vas ne bi razmoždili. Mi vičemo: Uđemo k...c u vaš kurčevi pakt, nabijemo vas sve na k...c, i usput popušite nam k...c. Epilog se da naslutiti... Naša priča se nastavlja