Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne jede pitu ko ima već ko je naučio :) Stara narodna :) Sretno svima...
Iz Bih 5 %(NEMAMO ZA KIFLE) dijaspora naša lijepa ostalo,a i ostali navijaci koji nas simpatiziraju.Ovo 5% su djeca politicara i ratnih profitera.
Mogu ići babini sinovi
Jeste dosadni sa babinim sinovima. Moze ici ko je ustedio pare, ko se stisnuo negdje i ko se odavno pripremao za ovo. Znam ljude koji nisu bas najbolji s parama pa su se skupili nekako i sabrali lovu, dali zadnje pare za ovo zato jer vole. Ne morate odmah sve osudjivati zato jer vi nemate. Neki ljudi imaju fine poslove, ucili su i trudili se , pa mogu sebi to obezbjediti bez da su babini sinovi. Sram vas bilo. Kompleksasi bosanski.
I naravno da ne mogu ici svi koji bi htjeli, nigdje na svijetu ne mogu, pa ni u Bosni, al da samo babini sinovi idu i da samo oni mogu to je glupost koju samo mi mozemo izvalit, jer smo napaceni. Fuj.
Sve to lijepo zvuci gospodo, da Nije plata 400 km! Zdravoooo
ti bi I da radis I platu :)))
Ide nam najvise navijaca u odnosu na broj stanovnika.