Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najednom problemi sa dugovima. i to u klubu koji nije ni blizu najdzaduženijeg i koji drži arap. usrali se fašist da će im arapi kupiti čitavu ligu. a dok kupuju čifuti i dok čifuti duguju po milijardu sve je ok. slično frci u kojoj su ubili princezu koja se trebala udati za arapa.
ovoj dvojici ne gine doživotna
begovicu bjezi otale
Hoce samo arapima da uzmu ovih 8 miliona u pa onda u tal izmedju sebe, al tesko da ce suknut arapima. Sud ce presudit u korist portsmouta, jer su oni voljni platit dug ali bez ovih 8 miliona.
@fedja HAHAHHAHA pa sta je kredi nego dug druze,englezi se kurce sa dugovima i prave kao najjacu ligu hahaha
jos da si slusao sta je komentator pricao :)))))))))) sve bi bilo divno :) manchester nije duzan ni feninga :) a digli su kredit od 500 i nesto miliona funti da vrate dugove koji su u julu bili 727 miliona :) tako da nisu nista duzni :) u kreditu su i otplacuju sada taj kredit i to je to :) informisi se :) slusaj :) i sve super :)
Ove jadnike će ukinuti za 8 miliona eura,a Man Utd koji je dužan 727 miliona funti ostaje i dalje.To je ta Engleska,gora po korupciji i od BiH.