Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek prekucao igricu zvanu transfermarkt. Kada bi jedan od nasih klubova imao makar jednog takvog, pa makar i sebi u dzep stavio koju markicu, jbg...da je toliko nastetio Dinamo, Dinamo ne bi bio tamo gdje jeste...
@JeanPierrePapin stavljaju ljudi u BiH sebi maarkice u dzep al zato ne rade nista.
kad bi imali jednog pa nek uzima kolko hoce kad firma funkcionise
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pošten čovjek kojem komunisti namještaju kriminal.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahshahahahahahahahaaha
@SimeCipolDalmatinac komunisti krivi i za otapanje polarnih kapa izgleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kriv si što si kurvin sin prokleti koji nema obraza i ne zna za stid.
@MarkL3W tko si konjino napisi svoje ime i prezime ako imas muda da ti je.em mater usta
nogometni menadžment je struka za sebe i takvog ga treba gledatio i kroz poreze i ostala davanja,evo primjera mamića kojega tuže da je oštetio Dunamo a taj isti Dinamo na evidentno na njegovoj zasluzi i angažmanu čini šta čini i uplaćuje PDV Hrvatskoj od posla,...gdje su problemi ,... u glavama stoke sitnog zuba koja je zavidna i ne želi vidjeti uspjeh hrvatskog čovjeka,..ali stare strukture nedaju naprijed imenu "HRVATSKO",..
Interesantno je da se sve dobre stvari u Dinamu i hrvatskoj reprezentaciji, dešavaju otkako je on pobjegao u Hercegovinu.
Vidi njega, a nije se javlj'o kad se nisu plasirali u Ligu Šampiona.
Mamiću treba otići na noge i klečeći ga moliti da preuzme naš nogometni savez, i dati mu totalbo odriješene ruke.
Bravo g.Mamiću , neka si kriv što si stvorio moćan Dinamo. Tako treba, a ovima što bi ga vratili u amateriza.m kao bili tići što su napravili, nedaj im blizu..
@Vijesti Hajdukovci su u amaterizmu, jos od raspada bivse drzave, jer vise nisu Titin omiljen klub, kome se dovode igraci, i gura u prvenstvu. A I ti juzni Srbi iz Dalmacije jednostavno ne mogu da se nose sa Hrvatima u fudbalu.A ovo u vezi Mamica je ipak u pitanju kradja, mada ne kazem da Mamic nije zasluzio te pare.
Cim je on dobar sa Vucicem znas da je govno od covjeka
Mamicu Srbine, odlazi iz Dinama, i dolazi u Zelju. Da rasturamo BH ligu i udjemo u Evropu. Mamica ne vole komunjare, Purgeri, ne vole ga neuspjesni, sto rade za 600 maraka u Bingu, ili za 500 eura u Konzumu.Ne vole ga sitni karijeristi, ne vole slabici, koji nisu smjeli da rizikuju u zivotu za veliku lovu, ne vole ga mamini i tatini sinovi, kojima je sve ostyavljeno na gotovo, a on sve sam stvorio.Ne vole ga ni sitni menadzeri, kojih ima i na Klixu, pa laju na Mamica.
Čovjek je u pravu. Dinamo je fenomen na ovim prostorima.
da je i nama ovako jednog mamica, nek on sebi mahne koji milion nije problem, ali dao je i kubu i navijacima, vidi se sve, rezultati su tu.
Jeste pokrao Dinamo, ali kao rezultat te krađe, nije propast Dinama.
Čovjek stvorio 300 milijuna euroa pa od toga sebi uzeo 30 milijuna i on je problem a ostalima otišlo 270 milijuna i Hrvatska je viceprvak svijeta a Dinamo u zadnjih 12 godina , 11 puta igra grupnu fazu ili lige prvaka ili europske lige. A nisu problem oni što nisu stvorili ništa u Hajduku osim dugova. U Zagrebu bi trebali podići spomenik Mamiću !
a ljeva ruka desni dzep... ma daaaaaa
Ne s....i Mamiću!! Idi ko čovjek na sud u svoju lijepu i završi tu safunjaru od sebe.
Opravdavate kriminal ako je kriminalac uz počinjeni kriminal i nešto pozitivno napravio. Obzirom na to, nemojte se čuditi što u Briselu stoji jedan veliki X preko imena BiH i što je EU financirala Pelješki most kojim se zaobilazi BiH, jer time jasno daje do znanja što BiH može očekivati po pitanju pristupanja EU. S druge strane, ako vama EU ništa ne znači (što me jako žalosti, jer BiH povijesno pripada srednjoeuropskoj makroregiji ), onda ne znam ni zašto ovo pišem..