Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenuli ste u svatove bez k...ca !
Pa dobro, pretplatite se na BH Telekom, nemojte finansirati telekome u Srbiji i Hrvatskoj i gledajte uzivo tekme.
Jao ljepote u 4 sa poslom zavrsis i tama si kuci na pocetak tekme hahahahahaha
Oglasili se sa zakašnjenjem od 15 minuta.
Sivilo ''sivog doma''
Ne kontam.Imam BHT na Total TV. I ništa ne kasni, na satelit.
Cigani
Boze sacuvaj...
Trebate dati ostavke i vi i oni koji vas finansiraju, nesposobni iduiti, svi redom
Gledat cu vam k.. Pa jeste vi dobri ko ce vam gledati tekme koje traje a kasne 15 min. Ludim ako kasni 30 sek
BHRT finansirati iz Budžeta BiH (od PDVa)... Svakog zaoslenika koji na bilo koji način omalovaži, ponizi, uvrijedi Državu BiH suspendovati i kazniti, zabraniti rad u javnim preduzećima.... i Mirna Bosna..Ovako prosjače stalno, a program je antidržavni. Ne ide to tako ljenčuge.
Danas platih, budala, 15 km RTV takse za dva mjeseca a vjerovatno nisam jedini da bi ovi doktori upropastili jedan od 4 događaja zašto postoje. Mundijal, Euro, utakmice repke i Liga prvaka. Milioni idu u tri javna servisa i vidi...
Podrška našoj BHRT a oni koji laju na sve sto ima predznak BH neka i dalje laju “Psi laju karavani prolaze” Živjela BHRT! Živjela Bosna i Hercegovina!
Platite RTV taksu na racunima, a ne da placate preko uplatnica bez tih 7 maraka. Jbt seljadija
Da placamo uhljebljivanje djece od agresorskih paraformacija?
U RS-u niko ne plaća RTV pretplatu, u Hercegovini svaki 10ti, u ostatku Federacije pola plaća pola ne i onda se bunite? Dodik se našao da kritikuje BHTV zbog prenosa? Na stranu što im je program katastrofa ali ovo što su uradili sa prenosom SP-a je jedina dobra stvar nakon dugo vremena.
Buraz tu si se zahebo 113% U RS se plača pretplata i to ako ne platiš plijene ti stvari sudski Samo te uplate idu isključivo RTRS ni fenig se ne uplačije BHTV,,
propadnite više ,šta čekate..o
Ti si propao već!
Ništa lose u ovome 15 min nikakav problem
Neka nam HDZ sredi prenos preko HTVa ili SNSD preko CPT-a… treba nas posuti napalmom i zapaliti