Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo gospodo iz Bijeljine, da su to uradili sudija i delegat. Ne morate se pravdati Dodiku. Jer da ste se vi pitali, vi bi se pridruzili njima u slavlju.Svaka cast za Sabriju.
Normalan covjek bi pohvalio potez a vi se pravdate da nije do vas, stoko fasisticka! Dajte im podrsku, isti ste!
"iz kluba iz Etno sela Stanišići " je li ovo stvarni život?
Sabrija gospodine
Generale pocivao u miru 🙏
Čudi me da niko nije primjetio na utakmici zrinjski - Mladost bila je slika Praljka
Protiv nasilja sam u svakom pogledu. Ali treba ovim kamenjarima pokazati više šta smiju,a šta ne? Idemo kardinala da biramo.
Ma niste u pravu na pecari se nikad nije desio ustasluk, kod njih je uvijek sve u sportskom duhu. Sad ce jos traziti da se izvinete za tu izjavu. Gamad kamenjarska.
@Snow Gamad te odgojila
stvarno neprofesionalno od bh medija da objave da su navijaci zvijezde samoinicijativno napustili teren.sto bi se srbi mesali u vasa posla.zalite se alju i franju.
Sve je pocelo 1
A ljiljani su dozvoljeni jel ? fuj bagro
@Balkab1996 Debilu jedan šta ti znaš šta su ljiljani?
više nego ti,sigurno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ista vnaGo.
Čuj POPULARNI škripari...e, baš su popularni
eto šta znači Kolinda u BiH.dabog sačuva pa kako ih više nije sramota.
Taman se pomislilo da su se opametili pa onda naglasili da ipak podrzavaju ratne zlocince
Od HEROJA do RAZOCARENJA DANA...