Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto gledam kako ljudi koji su citav zivot u sportu proveli, docekaju na kraju finu starost. Mi kancelarijski misevi i danasnja tablet generacija smanjit cemo sebi zivotni vijek na 60, taman prije penzije da nas s posla Bakije pokupe.
jesu docekali legende pitom i divljak sokovima.sramota
e jebala vam Jana voda sve vase....
grande Miske.... valja sad pripremiti kes za Juznu tribinu da se pravi....mislim da ce duplo veci odaziv biti!! Gospodar familije Ivica Osim!
Volim Te Zeljo
volio bih da Miske napravi neku malu tribinicu pored pomocnog terena da oni penzioneri i bolesnici plave boje mogu gledati trening a ne da ih se tjera ispod zida odakle se nista ne vidi TM1987
sastala se mlada raja. :))