Nogomet
46

Održano tradicionalno druženje legendi FK Željezničar

Klix.ba
(Foto: fkzeljeznicar.ba)
U Plavom salonu Stadiona Grbavica održano je tradicionalno druženje legendi FK Željezničar, a legende su u svojstvu domaćina dočekali direktor kluba Mirsad Šiljak te predsjednik Nadzornog odbora Senad Misimović, saopćeno je iz kluba.

Druženje legendi FK Željezničar i predstavnika rukovodstva kluba već je prešlo u tradiciju, a danas je druženje organizovano u Plavom salonu. Legende su ovom prilikom obišle radove na istočnoj tribini i još jednom pružili podršku rukovodstvu Plavih, stoji u saopćenju.

Druženju su prisustvovali: Ivica Osim, Mišo Smajlović, Enver Hadžiabdić, Edin Sprečo, Branimir Jelušić, Zdenko Jelić, Boris Bračulj, Rade Matić, Enver Kapidžić, Džemal Šerbo, Ivan Lušić, Hamdija Dizdarević, Josip Jurišić, Tarik Hodžić, Enes Brdarić, Duško Jovanović i Nusret Kadrić.

FK Željezničar će nastaviti sa organizovanjem ovakvih druženja za legende kluba koje su kroz historiju na najbolji način predstavljali Željezničar i doprinijeli razvoju najtrofejnijeg bh. kluba, poručili su sa Grbavice.