Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba puniti kasu savezu. Kad ne bufe pirotehnike ( koju ni u kom slucaju ne opravdavam) onda ce biti kazna za megafon, preglasno navijanje, kihanje, kasljanje... samo da se kasa puni. Leglo kriminala i uhljeba NSBiH.
Dinar mu (kao) dzamija. Sto znaci: P se odnosi na onog ko je veoma stedljiv, ko mnogo cijeni svoje pare, a topostovanje poredi sa postovanjem vjernika koji cijeni dzamiju. Tur. dzami Sto znaci: islamska bogomolja.
NAVIJACI SARAJEVA BACALI PETARDE I BAKLJE U TEREN PREKINULI UTAKMICU I KAZENJNI SA 4000 A CELIK SA 5000KM hahahha ja logike u pm
Pa ko ih je pustio da unesu te baklje i petarde? Taj snosi najvecu krivicu.
E nije fer kakv je fudbal bez dekoracije..samo nestetit obicnim gledaocima i ne bacat u teren i na spomenutu publiku...SLOBODA NAVIJACIMA!
Zar nije bolje da su ove pare za kazne uplatili nekome kome je novac zaista potreban ? Heeej 4000 nečija godišnja plata.... sve zbog pirotehnike... pa bolje troši grlo 90 minuta.
Kad ćete ih kazniti zbog vandaliranja grada grafitima s kojim su nanijeli više-milijonsku štetu
Kupujmo domaće! 🌟
@sherif - Gdje stigneš...
Oprostite im kaznu (Čeliku), dovoljno su kaznjeni time sto zive u Zenici.
@jah.eto BRUKAŠ SE DRUG.
@CrnoCrveno35 ZA VAS GRAD SINONIM JE SMRAD.
Ukratko svi kaznjeni... eto nam lige na svakoj utakmici sranje...
Dobili batine u Crkvicama i jos moraju kaznu platiti hahahhaa glupe Horde
jel ti to tata pricao picu za laku noc ? hahah, valjda vas smog ubio pa halucinacije sta li ? Prvo da imas vise od 15 godina i da ides na utakmice znao bi da je policija iz Sa pomogla u obezbjedenju utakmice i ispratila navijace u oba smjera, a drugo mogli bi nam samo kiite popusit, plafon vam je bacit koji kamen iza zgrade i pobjec,pa ako koga pogodi da vi to racunate ko batine hhaha
@bestsince1946 ti si neko dijete, ozbiljniji navijaci znaju kako se bjezi iz Zenice
Baš su drastične kazne,
"Veće količine pirotehničkih sredstava." Majku vam lopovsku, dvije baklje i dvije petarde su njima veća količina. Je l' ikad ijedna grupa pojedinačno dobila zabranu gostovanja do sad? Osim onog kad bude zabrana svima. Mislim da je ovo prvi takav slučaj.
Smiješne kazne, trebaju biti barem 10 puta veće...
Savez kaznio FK Sarajevo zabranom odlaska navijača na gostovanje, a time je, u stvari, kaznio domaći klub koji će ostati uskraćen za prohod od ulaznica (u ovom slučaju FK Mladost DK). Da sam na mjestu uprave Mladosti žalio bih se UEFA-i
@asfsgsf U Kaknju za navijače Željezničara cijena je bila 7 KM, prema video izvještaju Mladost je zaradila preko pet hiljada KM od gostujućih navijača, pa ti skontaj, a Pitara bude i više jer na tim gostovanjima od Viteza do Kaknja, obiđu i rodne krajeve LOL