Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peljto, nemas huda da sudis drebi iz svog grada. Kazao je jednom doticni za jedan interviju da je navlacio uvijek da bude nerijeseno kako bi svi bili zadovoljni.
RETARD
Sto lazes da je to rekao? Čuj rekao da je 'navlacio uvijek' bzs ovih pitara kompleksasa a i ne kontaju sta je rekao i to sto je rekao se odnosilo samo na jednu utakmicu.
E moj Peljto, sa sarajevskog ode na mostarski derbi, k'o biva biće ti lakše.. 😂😂
Sarajevu treba biti farz, sunnet i sunsunnet da izbaci želju iz lige.
Ovo željo uzima 2 0 hladno
idemo moj Zeljo i Velez do pobjede 💙❤️🇧🇦
Vala Zeljo i Velez ne idu nikako zajedno. Red Army pitari.
Nije bitno ko sudi kad je Vjeciti derbi prodat,za 10.000 rijesena tekma,Zeljo ce opet dobiti najmanje 3:0 💪💪💙💙🔵⚪️
Mirvic tezak 100 miluona da se zajebaje sa 10 milja
Lupajte vi minuse gledajte ko je kome naštelio ....Nema vam u Evropi Gigovića Musa itd pa se brukate umjesto da drmate bar ovom ligom što bi mozda bio red
Kad sa sjevera pjesmu cujes ti...🫡🧨
Navodno ovaj derbi je prodalo Sarajevo, ja se nadam da nije pa neka bude 3:3 rezultat.
Zasto bi čovjek sudio vas derbi kad su vam za apsolutno sve krive sudije i na svaku odluku bas svaku skacete ko mladi majmuni....Trazite greske i u sebi pa mozda ne ispadnete od šestog iz " jake" Gruzije
Najveca utakmica 4. protiv 9. 😐
Nek bude 2:0 ovaj put, dosta 💙💙