Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz naslova nije baš najjasnije da li bi nam odgovaralo da Željo da ili primi go?!
Aik je veliki klub ako se gledaju navijaci , stadion i popularnost ali kao ekipa kubure jos od 1999 kad su igrali u ligi sampiona ..trenutno jesu drugi na tabeli ali nisu apsolutno nikakav bauk ..Zeljo ako bude vjerovao u sebe moze ih i pobjediti na Friends Areni
jos kad vidis da je i najjaci swedski tim, Malmo, izbacen od strane Skopskog Vardara, nada postiji za Plave, Samo hrabro :)
Zeljo ispada i nemojte se previse nadati od sadaka kluba. Mrs cigani...
Johntra buraz razligu
Dobro te vjeciti podstanaru
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I meni bi 100.000 km puno znacilo ali ih nema moj Oda.Bilo bi dobro pogoditi ali da ima ko?????
Dobijamo s sacuvanom mrezom. Malmo se obruko u Macedoniji, AIK ce kod kuce. Zeljno nije puno losiji od Vardara
Nije Željo lošiji od Vardara ali bar za razliku od nas znaju akciju napraviti, kontru istrčati a na kraju krajeva i zabiti tj. iskoristiti mali broj šansi. Jučer su gotovo svaki prelazak centra zabili! To je za nas i ovu Slavkinu ultra defanzivnu taktiku viša matematika. Sutra dole idemo da skinemo gaće (da se branimo) i čekamo AIK-a da ga zabije, to je naša taktika bez taktike. Slavko tek kada izgubi sve šanse onda će nešto naprijed probati ali tada je kasno.
Moj Oda mi ne znamo šta znači kontra otkako si i oišao, ovi to ne naju moj Oda a izgleda ne zaih niko ni naučiti ni uigrati neku akciju. Golove samo dajemo iz prekida i to nekakve frljoke ili nekom individualnom inspiracijom pojedinca. Ovo što danas igramo se ne može ni fudbalom nazvati, ANTIFUDBAL je je idealna riječ koji opisuje ovo što oni "igraju". Da tuga bude veća naši "stručnjaci" iz kluba misle da je ova limitirana ekipa sposobna za vrh PL. CIRKUS!