Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu Oda rece" imam dosta debila u ekipi i trbace mi najmanje pola godine rada s njima.......". Nisi vala pogrijesio.
I kad ja to isto kažem na forumu onaj glavonja što montira klipove nešto negoduje hahah
Oda, pokazao si da si znalac i majstor! za 15 dana si napravio sto neko ne napravi za godinu!! uz tebe smo! samo nastavi...
Moj Oda, šta očekuješ od napadača da dolazi u 16-rac i da se brani, a onda da istrči u napad? Toga nema ni u Italiji, u 16-ercu trebaju štoperi, bekovi i zadnji vezni da su glavni i čiste sve....ako ti se ne sviđa Zaimović pošalji ga na tribine i kraj priče, daj nekog drugog ... J.bga igrač koji nam je ostavio bod ispade među najgorima a ovi što nisu u stanju izbaciti loptu iz 16 su nevinašcad
Čuj ovog tenkiste
A DA VECI UZMES KAPITENSKU I DAS NEKOM KO JE U POLJU?????
A što brišete komentare, yebbo vam Vranješ mezare...
jucer si najavio rasturanje neko, a sad ti ovo realno.
Svaka cast na izjavi oda
Ima prijatelju ali ti si dobar posao napravio od kada si dosao za jedno mjesec dana ovoj ekipi niko nece moci nista i veceras je zeljo fino odigrao golove smo primili iz cistih losih procjena golmana i odbrane napad i vezni red dobar samo vranjesa nemoj uvoditi vise on se stvarno neuklapa u ovu ekipu
riješi se bogičevića pod hitno
Profesor objasnio
Večeras je previše pojedinaca zakazalo: golman, Blagojević, Ćurjurić, Krpić, a Jazvić umjesto Zeca je igrač manje! Čak i Odović uvođenjem Vranješa doprinosi padu cijelog tima. Ipak, i uz toliko negativnosti sudije su morale spasiti bod pitarima!
Čuki bio dobar igrao i trčao, Veca katastrofa opet na glupe fazone prima golove, Jazvic se trudio al nije za prve ko ni Asim njima pase po poluvrijeme.
E moj Krcmarevicu, pojma ti nemas! Steta da Odovic nije ranije dosao.
Haj' majke ti riješi se Vranješa. Ako ništa, nemoj ga više uvoditi dok ga se ne kutarišemo. Svi vidimo da to s njim stvarno ne ide. Ima drugih klubova, neka dečko ide, neka traži sebi nafaku. Vidiš i ti da nije nizašta, nemoj ga više forsirati molimo te.